søndag den 5. oktober 2008

Opgaveformidling.dk leverer håndværkerne

Opgaveformidling.dk har en portal som udelukkende kan kontaktformidle bygherre og fagmand imellem. Opgaveformidling.dk simplificerer hvad kunder er nødt til at gennemgå ved at få indhentet tilbud fra specialister.

Indsend bare din forespørgsel én gang på Opgaveformidling.dk. 3 forskellige firmaer vil tage kontakt til dig med det formål at afgive tilbud.
Servicen fra Opgaveformidling.dk er gratis og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale. Det er nu blevet meget populært at fremskaffe diverse håndværksmæssige tilbud ved brug af nettet. Frem til nu har reglen været, at man selv kontakter specialisterne hver eneste gang man har et stykke håndværksarbejde, som kræver professionelle hænder. Hvis det, som antaget, viser sig at denne fremskridende udvikling fortsat udvikler sig lige så hurtigt, som det har været tilfældet indtil idag, vil den traditionelle metode ganske hurtigt være sluttet.
I tiden som følger er det sådan, at det er arbejdsstyrken som tager kontakt til dig.
Det er kan tit og ofte være en langsommelig opgave at få taget kontakt til konkurrerende virksomheder bare for at indhente nogle forskellige diverse tilbud til at sammenligne. Blot at lokalisere et firma der har overskud til at påtage sig dit stykke arbejde er for de fleste en besværlig opgave. Opgaveformidling.dk kan hjælpe med at levere kontakten mellem fagfolk i alle afskygninger og dem, som har brug for deres eksperthjælp.
Proceduren foregår således, at du fortæller hvad der skal laves en enkelt gang på hjemmesiden Opgaveformidling.dk, og så skal du ikke foretage dig andet. Efter få arbejdsdage vil du blive taget kontakt til, af tre forskellige kompetente virksomheder, som ønsker at aftale tid til at besigtige din opgave og tilbyde en pris. Da vælger du blot tilbudet, som rummer dine krav bedst. Det skal dog bemærkes at det er helt fri for forpligtelser at få fremskaffet aftaleforslag på Opgaveformidling.dk, så du skal ikke føle dig forpligtet til underskrivelse af en mulig aftale. I øvrigt er det ganske bekostningsløst at indhente et flere forskellige håndværks tilbud at sammenligne hos Opgaveformidling.dk, grundet at eksperten må betale en lille pris som går til dét, at være indordnet dette system. Folk kunne så bekymre sig om eksperterne derfor tillægger beløbet fra kontingentet når regnestykket skal gøres op, men sådan går det ikke til. Alle indvolverede virksomheder er indforståede med at bygherren vil få tilbudt 3 forskellige konkurrerende tilbud. Af den årsag leveres du den billigste pris de kan levere, da de ønsker at være dem der udvælges.

Resultatet er faktisk sådan, at denne måde at indhente tilbud på hjælper med til at sikre at arbejdet udføres på én gang simplere og samtidig billigere for kunderne. Specialistens fortjeneste ved at benytte denne metode kan ses i de flere bestillinger han tilbydes, hvis du sammenligner den gamle metode, hvor forbrugere som oftest opsporede arbejdsstyrkerne ved hjælp af lokal håndbogen. Denne, som denne for øvrigt på lige vis måtte betale en pris for at være repræsenteret i. For virksomheden er det en helt målrettet markedsføringsmetode, i forhold til at købe reklamer i den lokale håndbog, krak og den slags. På Opgaveformidling.dk kan det lade sig gøre at få fat i priser og betingelser fra malerfirmaer, tømrervirksomheder, murermestre, smede, anlægsgartnere, brolæggere, tagrenovatører, arkitektvirksomheder, og i det hele taget alle almene håndværksgrene, men derudover også bogholdere, jurister med mere. Flere nye brancher kommer løbende til, så du kan altid prøve. Det er som nævnt fri for omkostninger og uden at du er forpligtet til at købe noget.