onsdag den 29. april 2009

Dirk van Saene Arkiv

>> Så meget som jeg elsker trompe l'oeil mig mener Dirk Van Saene's arkiv stykker med malede ben og bikini toppe er et skridt for vidt, at minde mig om badeby malet nævn, hvor du stick dit hoved i en skåret ud hul for at finde din krop er en moustachiod søfarende eller en busty blonde i en bikini. Jeg elsker den brogede denim virkning jakke skønt. Disse blev taget i Walter van Beirendonck's vinduer.











lørdag den 25. april 2009

Roche sues Mylan i Hatch-Waxman tilfaelde over Xeloda

Hoffmann-La Roche indgivet retssagen 8 april 2009 i US District Court for District of New Jersey.

mandag den 20. april 2009

Costa Rica # 3 - Inspireret udklip

Hvad gør du, hvis du har en park på skulpturen skjult inde i cypres buske?

Hjælp den ud, selvfølgelig!


Siden 1960'erne, gartner Evangelisto Blanco har været gartner på denne by park i Zarcero. Ingen penge til sten at skære? Få mest muligt ud af din dag på jobbet!
Disse buer er temmelig store og vandrer rundt i dem føles at være i en anden verden.

Vi netop er sket for at køre gennem denne by, og jeg var nødt til at tjekke det ud. Der var et bryllup i værker op ved kirken. Og masser af mennesker, der nyder parken og blomster hele det.
Klik på etiketten "EXC-Costa Rica " nedenfor for at se andre dele af udflugt.

torsdag den 9. april 2009

Hold Fit .. haab!

For nylig havde jeg tænker på at gøre noget for at få egnet til sommer ... men det er gået ud af mit hoved i øjeblikket. Jeg har fanget min søns barbermaskiner hals bug, den slags, som giver dig en skarp smerte, hver gang du ånde gennem munden eller synke. Det hjælper ikke, at det kommer med et hoste også .. hvorfor kan han holde tingene for sig selv! Er han give mig hans lotteri vinder .. nej ... men bakterier ... ja, helt frit. Jeg tror, jeg skal investere i nogle af de disponible ansigt masker og bære dem, når nogen i huset bliver syge .... skræmmende eller hvad!!

Da jeg var barn kan jeg huske den berømte (og han blev derefter) Dr. Kildare, at min mor anvendes til at se på TV. Hun anvendes til at tror, jeg var i sengen, men jeg brugte til at krybe ned og peer gennem halv åbnet døren. Jeg har altid ønsket et af de kirurgiske masker, jeg troede, at jeg ville se så glamourøse i en, ved ikke helt, hvorfor jeg troede, at. Måske det var tanken om at dække over halvdelen af mit ansigt ... det kan kun forbedre tingene. Måske jeg skulle nyde min ungdommelige fantasi og slid en, når bakterierne er Bouncing omkring vores hus ....... jeg kunne se glamourøse (som om) og et godt liv.

Kan du forestille postbudet ansigt hvis jeg mødt ham at ligne jeg var lige ved at fungere? Jeg tror, jeg kan sætte et kamera til god brug derefter, lol. Måske skulle jeg få et sæt af krat for at gå med det .... det virkelig ville være alt for mig! Det kunne også føre til, at folk i hvide frakker besøger mig! Så jeg tror, jeg vil give det en miss ... men jeg kan drømme kan ikke I.

Så jeg er ikke fit ... I'll forlade holde sig i form til et senere tidspunkt! Hvis jeg finder et godt holde fit idé jeg giver dig besked.

Det betyder, at denne weekend vil være en rolig en (gjorde jeg virkelig friste skæbnen og sige det?). Lilly skal bo væk, fordi vi ikke ønsker hende fangstsektoren ubehageligt bugs, plus hendes mor er ved at undersøge for hendes afsluttende eksaminer og bliver syg lige nu, er bestemt ikke på hendes dagsorden. Mind dig det var ikke på mine enten, lol.

Det betyder, jeg kan enten spille catchup som sædvanlig eller resten .... mine penge er på catchup!! Det er ikke, som om jeg kan sove, jeg har nok problemer med at gøre det om natten og slet ikke i dag. Kan du gøre catchup langsomt? Jeg kunne give det en chance.

Før jeg går her's download-linket for en gave ... fra mig til dig. Som jeg er sikker på, at de fleste mennesker vil være enige, hvilket gør buer digitalt er vanskelig .. for at sige det mildt. Jeg ønskede ikke at scanne alle .. jeg ønskede at gøre nogle helt fra bunden. Dette er hvad jeg kom op med. Jeg har stadig brug for at arbejde på den teknik en smule, men ikke forfærdelig ....... Jeg håber!

Du kan hente den buer her

Før jeg går ..... du måske har bemærket et nyt ikon i min sidebjælke nær toppen. Det er for folk til at klikke og stemme til CEN's Loftsisolering i denne måneder Blog Interviewer projektkonkurrencen. Så hvis du kan lide det her .... så give den et klik og læse min samtale og stemme på mig! Du vil ikke få mig som formand eller premierminister ... lover, vil du lige hjælpe mig med at få stemmer. Hvordan er det for afstemning tiggeri, lol!

Tjah, jeg er off til foder Charlie, før han tygges benet off spisesalen stol ... han ser på det, og han tror, det smager godt.! Vær forsigtig og nyde.

Technorati Tags: gratis download, blog intervieweren afstemning, buer, grafisk design, Scrapbooking

lørdag den 4. april 2009