fredag den 31. juli 2009

Spotify fastsaetter sine sevaerdigheder paa iPhone

Ved Rory Cellan-Jones
Teknologi korrespondent, BBC News

Den svenske musik streaming service Spotify planlægger at lancere sin første mobil anvendelse inden for få dage.

Selskabet har indsendt ansøgningen til Apple 's iTunes App Store for godkendelse.

Hvis givet clearance, Spotify 's tjeneste vil derefter være tilgængelig for brugerne at hente på iPhones.

Spotify er blevet kaldt en "iTunes killer" på grund af dens brugervenlighed og dens omfattende, frie bibliotek af millioner af sange.

Det er også set på som en mulig redningsmand for musikindustrien, i sit forsøg på at tilbyde alternativer til pirateri.

BBC forstår, at programmet er udviklet til at søge efter ny musik, og lad iPhone brugere downloade musik til deres telefoner.

Det vil også give brugerne mulighed for at streame spillelister.

Spotify hasn 't afslørede hvad ansøgningen vil koste, men der ' s været spekulationer, at det kun vil være til rådighed for premium-abonnenter, som i øjeblikket betaler £ 9,99 for en måned til at bruge tjenesten på deres computere uden reklamer.

Tjenesten, som blev iværksat sidste år, nu har mere end en million brugere i Storbritannien, og mere end seks millioner i hele Europa.

Det har endnu ikke lanceret i USA, men siger, at den agter at gøre dette inden udgangen af året.

Selskabet har allerede demonstreret en ansøgning til mobiltelefoner kører Google 's Android software, selv om det ikke er blevet gjort tilgængelig for offentligheden.

lørdag den 25. juli 2009

Flintoff inspirerer England sejr

Anden Aske Test, Lord 's (dag fem): England 425 & 311-6 dec beat Australien 215 & 406Match scorecard

Af Oliver Brett
BBC Sport på Lord 's

England tog et 1-0 bly i asken række og sluttede en 75-årig venter på en vinder mod Australien på Lord 's som de indpakkede en 115-run vinde før frokost på den sidste dag i den anden prøve.

Andrew Flintoff i sin endelige test udseende på den berømte gamle jorden, trodsede sine kvæstelser at tage tre af de fem wickets England brug for i en usædvanlig 10-over magi til at slutte med 3-43 om dagen og 5-92 i innings.

Hvad lovet at være nervøs morgenen for England fans blev snart en mere behagelig udsigt når Flintoff med en typisk inspirational magi aske bowling, steg en låge med sit fjerde kugle i dag, den 10. i alt.

Flintoff havde Brad Haddin, som havde overlevet i mere end tre timer på søndag, er fanget på anden glide af Paul Collingwood for 80 og Australien blev 313-6, stadig 209 løber væk fra at udfylde en all-time record chase i en landskamp.

606: DEBAT

"Tillykke til England, de fortjente deres sejr efter outplaying Australien i alle afdelinger"


MUFC London røde farver

Mitchell Johnson kom og red sin lykke, tilføjer 43 med overnatning helten Michael Clarke. Han sidst færdig med 63, spiller nogle fine skud mod slutningen, da Australien blev bowled ud for 406.

Men det var Clarke, som var den anden mand til at falde i dag, til 136, da han forsøgte en ambitiøs skudt i Graeme Swann 's første over.

Ved nu, at selv de mest pessimistiske of England fans blev scenting sejr. Og at humøret blev endnu lysere når Nathan Hauritz varede kun fem bolde, før det faldt til ukuelig Flintoff, der også frifandt Peter Siddle.

Swann pakket det hele op, udjævning Johnson 's midt stangfiskerfartøjer som venstre-hander anklaget ham.

Såvel som den første Aske vinde for England ved hjem cricket siden 1934, blev det også kun deres andet siden 1896.

De nu gå videre til den tredje Test på Edgbaston begynder den 30. juli med alle initiativ, mens Australien vil helt sikkert blive tvunget ud i ændringer - med deres Seam-bowling afdeling Sørg for at komme under mikroskop.

Der var en spektakulær, forventningsfulde atmosfære i starten. Usædvanligt, at alle billetter var på forhånd solgt til den sidste dag af en kamp, og med medlemmerne også udklækker i kraft, er det kun nogle af de områder i virksomhederne kiggede lidt tynd.

England begyndte med en bold, der var seks fremførsler gamle, og deres overnatning nerver blev afregnet, når Flintoff testet Haddin uden for off-stub og Collingwood holdt en lav, men ubestrideligt rense fangsten.

Flintoff fortsat at udgøre en trussel med næsten hver levering han bowled. Clarke ikke at ligne en batsman med et århundrede til sit navn, og med den tid, Johnson havde nået fire han allerede havde haft to heldige undslipper.

Første, han nicked retning tværkraftmåler, fangsten ikke helt regnskabsmæssige og derefter en udmærket lbw appel skulle kvæles af Rudi Koertzen 's opfordring af ikke-ball.

James Anderson var ikke helt den samme form for trussel, og efter tre fremførsler blev erstattet af Stuart Broad. Johnson kanter, men igen bolden kastet lige før nå tværkraftmåler cordon. Den resulterende enkelt anlagt Clarke tilbage i strejke, og han ramte en smuk off-drev til fire.

Anderson holdt skiftende hans bowlers på Nursery End, og efter tre overtagelser af overordnede valgt den spin af Swann.

Det viste en inspireret flytte. Off-spinderske har udviklet en ganske håndelag for at træffe wickets i første overtagelse af en magi, og Clarke - som afgørende havde været holdt stille ved nøjagtig seamers - følt behov for at pålægge sig selv.

Han sprunget ned luge, yorked selv, og bolden slået til klip off-stub. Kort tid efter, Hauritz compliantly valgte at forlade en Flintoff levering at bowled ham om vinkel før Johnson fik heldig igen, Swann droppe en kraftig fanget-og bowled chance.

Australien var ikke om at give England nogen i sidste øjeblik heartache dog. Flintoff slå nummer 10 Siddle for tempo, scuttling en i hans stumps, forlader Johnson og sidste mand Ben Hilfenhaus kræver 134 for at vinde.

Det var aldrig på kortene, og med frokost stadig 20 minutter væk Swann leveres nådesstødet.

tirsdag den 14. juli 2009

Telefon haner: Nu beskylder vogter 'vildledende offentlige '

News International har udgivet en detaljeret redegørelse afvise mange af de Guardianæs påstande om en kultur af telefon aflytning på Nyheder i verden.

mandag den 13. juli 2009

Woods saeler PGA National sejr

Afsluttende runde score: (US medmindre) -13 T Woods -12 H Mahan -9 A Kim-8B Molder-7B Snedeker, L GloverSelected andre: -4 J Rose (Eng) +11 B Davis (Eng), M Laird ( SCO)

Tiger Woods clinched sin 68. PGA Tour vinder på PGA National i Maryland, på trods af en suveræn sidste runde bølge fra stipendiaten amerikanske Hunter Mahan.

Woods, der delte den ene dag føre med Anthony Kim, overtog titlen som en skudt efter at optagelsen er en tre-til 67 for i alt 13 under par.

Mahan forvaltes en fantastisk runde i 62 til uafgjort for føringen inden Woods trukket klar med en badmintonbold på 16..

Kim færdig på ni under et skud foran amerikanske landsmand Bryce Molder.

Det var Woods 'tredje vinder af den sæson, der har sejret ved Arnold Palmer Invitational og sidste måned ' s Memorial.

torsdag den 2. juli 2009

Saudi grooms tilbydes gratis bryllupper for at slutte rygning

En velgørenhed i den saudiske hovedstad Riyadh er kommet med et nyt incitament til at tilskynde unge mænd til at holder op med at ryge - en all-udgifter betalt bryllup.

Hundredvis af mænd har udtrykt interesse i anti-rygning-drev, herunder en ikke-ryger, der var klar til at starte vane bare så han kunne deltage.

Bannere i Riyadh annoncerer kampagnens slogan: "Udsmid vanen er på dig, og ægteskabet er på os."

I store dele af den arabiske verden, de tjener alene bærer omkostningerne ved et bryllup.

Den velgørende Renhedsgrad siger deltagere vil gennemføre en syv-dages kursus for at holder op med at ryge.

'Sexistisk '

Navnet på den Grand Prize vinderen vil blive besluttet i en drage den 6. august. Tyve løbere-up vil få gratis møbler.

De høje udgifter til et bryllup betyder, at arabiske mænd ofte udskyde ægteskabet, indtil de har sparet penge nok til at tage et brud.

Nogle i Saudi-Arabien har kritiseret kampagnen, tyder det måske nedskrive hvad de anser for en hellig union, mens andre kaldes begrebet kønsdiskriminerende.

Men en talsmand for den velgørende sagde Målet var at skabe et røgfrit familie.

"Det faktum, at folk diskuterer kampagne betyder, at vi har opfyldt vores mål om at sprede ordet om det," sagde Salem al-Majdali.

Det er vurderet til omkring en fjerdedel af Saudi-Arabien 's 27,6 millioner indbyggere røg.