torsdag den 24. september 2009

Nye vaerktoejer. Rhonda Forever.

Designværktøjer er under udvikling. Den næste generation vil grine ad os for brug af CAD. Hvordan vil det være i den nærmeste fremtid?

Hænderne på skærmen tilhører James Paterson. Han bruger \ "Rhonda \", en 3D-tegning-værktøj udviklet af Amit Pitaru circa 2003. De har netop startet beta-test.

indhold af anArchitecture

tirsdag den 22. september 2009

Hvad der ellers skal jeg goere med dette Thing?



Jeg undskylder for den dårlige billedkvalitet, men det blev taget med mine medarbejdere iphone som han lo ad min imponerende evne til at balancere kontorartikler på min ginormous mave. Hvilende på min \ "Det er alvorligt, kan \ 't get any større \" mave er en hæftemaskine, tape dispenser, tastatur støv ophæve spraydåse, en flaske solcreme og en lille cheeseburger-formet stressbold. Drøftede vi lægge hele computerskærmen på det så godt, men troede vi \ 'd presse vores lykke.

Så næste gang du \ 're blot et par dage væk fra din forfaldsdagen (Mandag, 17 August), kan du have det sjovt med dine kolleger med at indlæse din mave op med alt, hvad de kan finde og derefter få et godt grin på din bekostning! Sikke en fantastisk måde at tilbringe en frokostpause!

PS Jeg kunne ikke \ 't have opnået denne bedrift uden bistand fra Cheri, (hendes hånd vises i ovenstående billede), der fungerede som min højre hånd-mand (ha ha. Get it?) I denne farefulde graviditet balanceakt.

fredag den 11. september 2009

Fodbold \ 'ikke om homofobi \'

Engelsk fodbold er \ "institutionelt homofobisk \", de homoseksuelles rettigheder gruppe Stonewall fordringer.

fredag den 4. september 2009