lørdag den 30. maj 2009

I 've komme til at oenske Dem en ulykkelig foedselsdag

Mai skabt et monster Moz drejes 50 (eller fyrre ti, som han udtrykte det) i fredags. Uanset om du tror, at han 'sa lys, der aldrig går ud, en charmerende mand, den sidste af de berømte internationale playboys ... dælen, selvom du tror, at han 's ondt og han skulle dø, rejse et glas til en af de mest indflydelsesrige britiske kunstnere af de seneste tre årtier. Jeg hører til dem, vil benytte lejligheden til yderligere indoctrinate mine børn til herlighed, der er højere end Bomber.

søndag den 24. maj 2009

Somaliske anti-pirat kystvagt bud

Somalia har bedt det internationale samfund til at hjælpe landet med at oprette et nationalt kystvagttjeneste til at hjælpe med at tackle piratkopiering.

Nur Mohamed Mohamoud, for Somalia 's National Security Agency, fortalte en piratvirksomhedsbekæmpende topmøde i Malaysia regering var ivrig efter at tackle pirater.

Han sagde en effektiv kystvagt var også nødvendig for at beskytte fiskerne fra ulovlige udenlandske fiskerbåde og for at forhindre dumping af giftige materialer.

Somalia ønsker udstyr og uddannelse, ikke en fremmed piratvirksomhedsbekæmpende kraft.

Men Somalia 's internationalt anerkendte regering kun kontrollerer små dele af landet, mens islamistiske oprørere holde meget af syd.

I mellemtiden fem formodede pirater er grund til at gå på anklagebænken i Holland efter at være blevet fanget angiveligt forsøger at angribe en hollandsk-flagede fragtskib i januar.

Se kort over, hvordan piratkopiering påvirker regionen og lande i hele verden
"Vi har brug for en effektiv kystvagt for at beskytte vores fiskere fra ulovligt fiskeri, for at forhindre dumping af giftige materialer i vores farvande og kampen shipping piratkopiering," Somalia 's sikkerhed officielle fortalte konference i Kuala Lumpur.

"Vi beder det internationale samfund ... til at forsyne os med udstyr og uddannelse."

Malaysia konference forventes også at drøfte, hvad der skal ske med piraterne, der er fanget, da forskellige lande har forskellige politikker.

Nogle påståede pirater er blevet stillet for en domstol i Frankrig og Kenya, mens en anden er fløjet til USA.

Nogle mistænkte er dog blevet sat fri, og nogle mente, at international lov er uklart om sagen.

Pr. 15. maj, pirater har kapret 29 skibe og taget 472 besætning som gidsler i år, ifølge Den Internationale Maritime Bureau vagthund.

Internationale donorer på en nylig FN-sponsoreret konference lovet mere end $ 250m (£ 165m) i militær og udviklingsbistand til Somalia.

FN-organer vil føre midler, der afsættes til regeringen, som ønsker at opbygge en politistyrke på 10.000, og en særskilt sikkerhed kraft i 6000.

Somalia har været uden en stabil regering siden 1991, og det kaos har tilladt piratkopiering at blomstre.

Udenlandske søværn har været på patrulje i Det Indiske Ocean og Adenbugten at afskrække pirater, men antallet af angreb er fortsat med at stige.

Når først anbringes, kortet 's fokus falder på Somalia, hvor de fleste af de pirater er baseret på. Brug pil-ikonerne for at rulle til venstre i retning af Europa og USA, som både spiller en central rolle i bekæmpelsen af problemet.

Rul til højre for en historie om Filippinerne, der leverer mange af verden 's soefolk.

Du kan zoome ind for at få flere detaljer ved hjælp af "+" eller "-" tegn på den øverste venstre side.

Retur til toppen

fredag den 15. maj 2009

Best Keramisk Garn


Keramiske garn er et af de syntetiske mineralfibre Fibers, populært kendt som mineraluld. De er fremstillet af naturlige eller syntetiske mineraler eller metaloxider. Keramiske garn er kendt for sin høje temperatur resistens over 1000 ° C. Tekstilvarer, der er fremstillet af keramiske fiber garner har fremragende egenskaber let, lav varmeledningsevne og kemiske stabilitet, der kan modstå angreb fra de fleste ætsende stoffer. Den keramiske fiber garn anvendes i høj temperatur forsegling og producerer keramiske fiber tape, tovværk eller stoffer. Den keramiske stoffer er meget udbredt i varmeisolering industrien.

Foretagelse af Keramisk Garn

At gøre keramiske fibre, kemikalier gerne silica opvarmes, indtil de er smeltet, og så de er spundet ind i hår-lignende dele. At gøre keramiske garner, keramiske fibre er kartet med en blanding af organiske fibre for at gøre forgarner. Forgarner er bløde dele af fiber, der er snoet, svækket, og befriet for udenlandske anliggender såsom støv osv. før der konverteres til garn. Så en styrkelse af glas glødetrådens eller ståltråd er introduceret til det. Denne kombination er derefter spundet til at producere keramiske garn. I applikationer, hvor trækstyrke er betydelig, tekstiler fremstillet af et glas glødetrådens styrkes garn kan anvendes op til 550 º C. Tekstiler fremstillet af stål styrket garn kan anvendes op til 1.050 ° C. Når trækstyrke er ikke så vigtigt, garn og tekstiler kan bruges op til 1260 º C.

Industrielle anvendelser af keramiske Garn Fabrics

Keramiske garner og tekstiler er hovedsagelig anvendes til en bred vifte af høj temperatur lukning og isolerende applikationer. Det betyder, at de anvendes i materialer, der kommer i kontakt med høje temperaturer, så for at forebygge eller mindske passage, overførsel eller udslip af varme og elektricitet. Et godt eksempel på denne type produkter er keramiske tæpper. Keramisk fiber reb er også anvendes som varmeisolering materialer og en erstatning for asbest reb. NASA ingeniører havde benyttet keramik for Shuttle fliser, der kunne holde til varmen i reentry. Den Fibers blev brugt til at fylde hullerne mellem orbiter fliser og blev vævet ind i isolering tæpper, varmeskjold og andre beskyttende elementer.

Generelle Anvendelser af Keramisk Garn Fabrics

Bortset fra at blive anvendt i industrier som isoleringsmateriale, keramisk garn er nu også anvendes til varmt vejr mode tøj på grund af dens cool karakter. Men sådanne stoffer har keramiske i meget lav procentdel. For eksempel, en af disse keramiske stoffer består af 95% rayon & 5% keramiske. De holder brugerne kølig og beskytte deres hud mod skadelige UVA og UVB stråler. De er faktisk i stand til at slippe overfladen hud temperatur med mindst 5 grader. På grund af deres bløde Sheen, anti-statisk og afvaskelige kvaliteter, de er efterhånden ved at blive et valg af stof til spædbørn & spædbarn slid. Keramiske garner er også hurtigt ved at blive populære for strikning projekter, fordi de samme egenskaber for at være cool, blød og silkeagtig bortset fra UVA og UVB stråler beskyttende.

http://www.teonline.com/fibers-yarns-threads/ceramic-yarn.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Mineral_wool

Artikel Kilde: http://EzineArticles.com/?expert=Barbie_Thomas

tirsdag den 5. maj 2009

Mælk Information: Skriv en overskrift øverst på siden, har en beslægtet Creative-Commons-licens flickr foto og kvidre tekst kombineret nedenfor. [via mefi projekter]
Resultaterne er undertiden passende-parret, til tider absurde og til tider meget gerne en sublimely meningsløst Successories plakat.
Eksempler:
Dårlig idé.
Chance støder.
Don 't bekymre.
Uh oh.
Don 't banke det ' til du 've prøvet det.