torsdag den 29. oktober 2009

Spis med din familie & A (ulaekkert) aarsagen til at du skal spise hjemmelavet mad

Free Stock Photos for websites - FreeDigitalPhotos.net
Da jeg gik i retning af MRT station i morges, så jeg en foruroligende scene, som fik mig til at skrive blog-indlæg for i dag, som har titlen som sådan.

Før jeg lader katten ud af sækken ved at fortælle dig, hvad dette modbydelige Årsagen er, lad os huske det mere almindelige, SANER, mere 'æstetiske' og mere almindelige grunde til hvorfor du bør gøre det til et punkt til at gå hjem og spise hjemme - lavet mad.

For det første, som, hvad regeringen har været opmuntrende os gøre det via sin »Spis med din familie Day ', spiser hjemmelavet mad vil kun bringe familien tættere sammen, da det kan være det eneste tidspunkt, hvor hele familien sidder sammen som én og interagere mellem sig over en bred vifte af emner og spørgsmål fra jordnære spekulationer til tanke-tunge sager.

For det andet spiser hjemmelavede måltider i hjemmet er en velsignelse! De måltider tilberedt af din mor, dig selv eller din ægtefælle (eller en kombination af en af dem) er krydret med kærlig pleje symbiotisk af mødre eller dedikation og kærlighed til måltidet regnskabsudarbejderne.

For det tredje, hjemmelavede måltider er helt klart sundere, da de ikke er belastet med masser og masser af sukker, salt og MSG så karakteristisk for den uden måltider. Mad regnskabsudarbejderne som fordærvet vores helbred med deres skefulde af MSG og salt skal straffes ved at spise en flaske af MSG eller salt med samme kapacitet!

For det fjerde, hjemmelavede måltider er helt klart mere økonomisk end måltider udenfor. En pose nudler købt fra NTUC er mere end nok til at stege nogle plader af "Char Kway Teow" sammenlignet med en plade af samme tallerken prismærket let på $ 3 udenfor!

Lad mig nu komme til den femte og den mest modbydelige hvorfor du skal også spise hjemmelavede måltider. Har du spist dine måltider allerede? Hvis nej, bedes du lukke denne blog og besøge det igen efter måltidet. Hvis ja, er du klar ????????? Okay god, lader gå videre!

Da jeg gik forbi en fødevare butik, så jeg rester af fødevarer i tallerkener og skåle på et bord! Godt på dette tidspunkt, kan du sige, om den modbydelige rester er forsvarligt at spise hjemmelavet mad? Nå delvis, men jeg er ikke færdig: Disse levn er grum foraged, overfaldet og spist af dusinvis af fugle! Hvis du ikke er Singapore, så ked af fuglene er ikke, hvad man kunne se i fangenskab i Jurong Bird Park, er disse fugle såsom mynahs og spurve, selvom jeg kan se en ørn, der sigter til, at 10% kylling underlår i himlen ( bare for sjov!)

Synet ER SÅ ulækkert! Og denne scene er ikke ualmindeligt for mig så mange gange jeg har set før i vores Hawker centre, folk bestiller nogle retter, der forlader dem til bordet, ubevogtet at få en ledsager drikke. Mens de var væk, deres måltider blev angrebet af en eller to krager, spurve eller mynahs som efter snuppe en morseful af fødevarer fløj hurtigt væk! Den stakkels kunde kom tilbage til måltidet, tænker alt var stadig "Singapore Okay"! På disse tidspunkter, vil jeg fortælle kunden om "fuglefoder røvere"!

Pladerne skal vaskes grundigt efter hvert måltid! Bestemt, ønsker vi ikke at arve DNA af vores lokale fugle!

lørdag den 24. oktober 2009

September Forecasting

Hvad enten det er ren spekulation eller ved videnskabelige betyder, at vi alle ønsker at forudsige vejret med henblik på at blive udarbejdet. \ "Advaret er forearmed \" som det er sagt.

Jeg kan godt lide at se i den Landmænd Almanac, og nogle gange jeg huske at kontrollere deres rigtighed senere, og nogle gange jeg ikke. Jeg formoder, du kan sige, at betyder, at jeg ikke tager det alvorligt nok, men det er sandsynligt, at effekten af det moderne liv, der gør sådan noget perifert, når det plejede at være et spørgsmål om meget mere import.

Jeg vil også tage tid til at gøre dig opmærksom på, at jeg vil være på kort afbrydelse i løbet af slutningen af september til den første uge i oktober.


September 17, 19, 20-Glød Days

Folklore har det, at vejret på hver af disse tre dage forudsiger vejret i tre på hinanden følgende måneder, det vil sige, onsdag 17. sep prognoser vejret for oktober, fredag, September 19, i november, og lørdag, 20. september til december .

Prognosen fra den gamle Farmers Almanak for september i vores område (lavere Great Lakes) er:
September 2009
Avg. Temperatur: 62 ° (1 ° nedenfor avg.)
Nedbør: 2 \ "(1.5 \" nedenfor avg.)
1-3 september: spredte t-storme, varme
4-9 september: Sunny, cool
10-16 september: spredte t-storme, varme
17-24 september: Showers, så solrig, cool
25-27 september: T-storm, så solrig
28-30 september: Showers, kølige

Nå, skal vi se.

= opdateret for at tilføje

... og for dem at vide, om vinteren forude, citerer CNN den Landmænd Almanac for at sige:
\ "Old Man Vinteren er virkelig hammer folk i Midtvesten og øvre Store Søers region med meget koldt og meget sneklædte betingelser. \"

fredag den 16. oktober 2009

Nyt logo for DragonFly haven.


Haven har en officiel nyt logo, jeg fandt denne søde guldsmed i en butik på Sanibel Island.
Disse regn liljer er i fuldt flor i denne weekend, de kun blomstrer en gang om året, men når de gør det, de lægger på et show.

August er min mindst foretrukne tidspunkter af året i South Florida, ved den tid, det kommer rundt, vi alle er så træt af varmen. Hvert år vi fortæller os selv, at dette er den hotteste August nogensinde, og dette er ingen undtagelse.
Her til formiddag var jeg i haven fra 7 til 9, jeg har nogle lugning og klippede nogle buske, men i midten af formiddagen var det tid til at komme uafhæn til AC.
Denne uge var jeg så travlt på arbejdet, at jeg ikke havde tid til at besøge min foretrukne blogs, jeg håber at indhente denne weekend.

torsdag den 1. oktober 2009

Økonom land for land omloeb kort

En uofficiel byder på en opdeling af Economist's magasin omsætning, og hjemmesiden hits er hoppe omkring Twitter i dag. Webstedet præsenterer Economist's ABC omsætning numre i et smart flash præsentation format, som giver dig mulighed for at filtrere resultaterne efter land og kontinent, og at eksportere de data, som et diagram. interessant, at land-for-land tal viser [...]