lørdag den 19. december 2009

15 Best Koekken og Bad Remodeling Tips

Remodeling køkken og badeværelse projekt kan være overvældende, men kan gå på glat, hvis du kender et par af pro tips.

Planlægge frem i tiden, undgå forsinkelser: planlægge og gøre produkter valg tidligt. Planlægning ville undgå forsinkelser og hjælpe dig med at overholde dine budget.Remember det store billede: Reparation, vedligeholdelse og energi tab er forpligtet til at ske. Altid budget for disse og inddrage dem i dine beregninger, når du sammenligner priser. Dette vil hjælpe med at undgå besværet med future.Get god hjælp: Lej en entreprenør eller en remodeler der har rig erfaring med køkken og badeværelse remodellering, positiv kundereference, gode resultater med Better Business Bureau og et medlem af National Association of Remodeling Industri. Eller, hvis du kender en god remodeler, som du kan stole på, gå foran og ansætte him.Visit et job site: Når du har planer om at leje en remodeler, kontrollere hans firmaets hjemmeside. God remodelers altid opretholde en ren og en organiseret website.Safety: altid tage forholdsregler for at garantere sikkerheden. Har en lav profil og ikke diskutere detaljerne i din neighborhood.Treat din entreprenør godt: Det er den bedste, du kan gøre. Sætter pris for hans gode arbejde. Han vil være interesseret i at dele sit køkken og badeværelse remodeling tips med you.While gør dit køkken og badeværelse remodellering, insisterer altid på, om en kontrakt. Ikke har detaljeret kontrakt eller ingen kontrakt vil skabe masser af juridiske spørgsmål. Kontrakten skal indeholde adresse, startdato og en slutdato, og oplysninger om projektet, der skal gennemføres out.Be tilberedt: Remodeling er spændende. På samme tid, bør du være forberedt og få detaljer fra remodeler, at situationer forvente, når projektet er startet. Situationer som forsinkelser, besvær og frustration er alle fælles. Kom til at kende dem tidligt, vil hjælpe dig til at administrere better.Find et alternativ: I køkkenet remodeling projektet, kan du står over for mange ulemper i udførelsen af dit job. Nedsætte et midlertidigt køkken med dit køleskab og mikroovn væk fra bygningen området. Dette vil hjælpe dig til at forberede lette måltider, når needed.Pack alle porcelæn og andre breakables fra køkkenet for at undgå breaking.Express dine ideer: Kommunikere med din remodelers og få tilstrækkelig køkken og badeværelse remodeling tips fra dem. Lad dem vide, hvad du har i tankerne og arbejde together.If du er ikke en hyppig bruger af karret, springe dem og få brusebad i stedet. Dette vil spare dine penge og sikre en effektiv anvendelse too.Avoid planlægning skrivebord i køkkenet, hvis du virkelig vil sætte sig ned og planlægge i desk.Connecting rum ved at åbne vægge og gangarealer skabe mere livable rum. Dette er et stort køkken og badeværelse remodeling tip.Maximize opbevaring ved at benytte den spildte område effektivt.

Hvis du leder efter flere oplysninger om badeværelse renovering eller er på udkig efter badeværelse remodeling ideer komme og besøge mig i mit badeværelse remodeling blog.

Du vil finde masser af oplysninger om badeværelse flise design, brusebad og karbad installation, bathroom remodeling værktøjer, badeværelse renovering ideer, bathroom remodeling billeder og endda specifikke oplysninger om emnet for denne artikel: køkken og badeværelse remodeling.

onsdag den 9. december 2009

Prettying paa bagsiden af huset

Ved slutningen af vinteren, var vores hus begynder at se ledige på grund af krydsfiner, der dækker vores \ "work in progress \". Vi har for nylig installeret beadboard paneler til dækning af krydsfiner omkring køkkenet vinduet og under anden sal udhæng. Vi planlægger også at bruge beadboard på vores Verandaen loft engang til næste år.

Før

Efter

besvaerlige stilen: diktator version


Vanity Fair 2009 Web Exclusive

Inspireret af mine all time favorit skub i historien for Vanity Fair af Libyens berygtede diktator, al-Gaddafi og bogen, Diktator Style om diktator home decor, rakte Cara Joan til mig, før hun ledes ud til Nairobi.

Selv Qaddafi definerer stil-ikon af dette århundredes diktatorer, der er et par andre all time greats. Jeg ønsker ikke at ære dem, men fremhæve deres modbydelige praleri vises gennem uhyrlige kostumer / \ "uniformer \" / \ "militær honnør på deres revers.

Jeg kender et par tusinde hipster college freshman i ankelstøvler i år, at ville vende ud til disse, hvis Rachel Zoe havde dem på, eller Sea of Shoes var sportslige dem pre-fall. Vi kender han bærer helbredt sko og puster sit hår op, så han synes højere. Jeg tror, det går, er skøn er 5'3 \ "til dette barn tyran.

En af mine favoritter er Fidel Castro importeret Adidas track suit han har været sportslig sidst. Jeg spekulerer på, hvor længe jeg ville have til at stå i kø for at få en af dem i Cuba? Hvor mange rationeringskort tager det for de broderede personlige jakke? Jeg stadig elsker rød, hvid og blå ... Betsy Ross er vende sig i sin grav.

Than Shwe i Burma / Myanmar. Dette ryk er mere metal i hans hårde hjerte end spændt fast til hans jakke i form af medaljer. Husk cyklonen i 2008, der ramte Myanmar i maj, og han ville ikke tillade nødhjælp? Jeg tror, at han skal være frataget sin falske medaljer til at flytte. FAIL. Ikke lade være .... alt det guld, og de smukke bånd.

Gamle skole, men hat er så cool. Mobutu Sese Seko. Jeg ville ønske jeg kunne have stukket ham i ansigtet og sætte ham til hvile for terror i Zaire. Jeg ville have taget hatten før flygtede. Jeg elsker også sort tyk, men ikke horn kantede briller. De har været flyder ind og ud af stil, men jeg altid grave.

Også røvere i 1997 ransagede hans hjem og glemte at tage denne perle med dem. Jeg har brug for denne stol i min stue, genoprettet til godhed for godhed. Fredsforhandlingerne i mit sted i aften.

Please, please tage et minut til at kigge på, at diasshowet og være parat til at læse den glimrende leveret billedtekster. Jeg fandt også denne perle takket være vores Big Brother og elsker Google. Stuff diktatorer som.

Courtesy formentioned site: For skydeøvelse og inspiration til at vise op til valg og eje en pistol. (Stab. Stab. Jeg skrev det sidste smule for mine venner, som er djævelsk imod Big F politisk. Let's hjerte hinanden begge veje, skal vi? Practice den kærlighed, du prædiker.)

faithsalutes frihed fra tvangsarbejde. Happy Labor Day!