lørdag den 19. december 2009

15 Best Koekken og Bad Remodeling Tips

Remodeling køkken og badeværelse projekt kan være overvældende, men kan gå på glat, hvis du kender et par af pro tips.

Planlægge frem i tiden, undgå forsinkelser: planlægge og gøre produkter valg tidligt. Planlægning ville undgå forsinkelser og hjælpe dig med at overholde dine budget.Remember det store billede: Reparation, vedligeholdelse og energi tab er forpligtet til at ske. Altid budget for disse og inddrage dem i dine beregninger, når du sammenligner priser. Dette vil hjælpe med at undgå besværet med future.Get god hjælp: Lej en entreprenør eller en remodeler der har rig erfaring med køkken og badeværelse remodellering, positiv kundereference, gode resultater med Better Business Bureau og et medlem af National Association of Remodeling Industri. Eller, hvis du kender en god remodeler, som du kan stole på, gå foran og ansætte him.Visit et job site: Når du har planer om at leje en remodeler, kontrollere hans firmaets hjemmeside. God remodelers altid opretholde en ren og en organiseret website.Safety: altid tage forholdsregler for at garantere sikkerheden. Har en lav profil og ikke diskutere detaljerne i din neighborhood.Treat din entreprenør godt: Det er den bedste, du kan gøre. Sætter pris for hans gode arbejde. Han vil være interesseret i at dele sit køkken og badeværelse remodeling tips med you.While gør dit køkken og badeværelse remodellering, insisterer altid på, om en kontrakt. Ikke har detaljeret kontrakt eller ingen kontrakt vil skabe masser af juridiske spørgsmål. Kontrakten skal indeholde adresse, startdato og en slutdato, og oplysninger om projektet, der skal gennemføres out.Be tilberedt: Remodeling er spændende. På samme tid, bør du være forberedt og få detaljer fra remodeler, at situationer forvente, når projektet er startet. Situationer som forsinkelser, besvær og frustration er alle fælles. Kom til at kende dem tidligt, vil hjælpe dig til at administrere better.Find et alternativ: I køkkenet remodeling projektet, kan du står over for mange ulemper i udførelsen af dit job. Nedsætte et midlertidigt køkken med dit køleskab og mikroovn væk fra bygningen området. Dette vil hjælpe dig til at forberede lette måltider, når needed.Pack alle porcelæn og andre breakables fra køkkenet for at undgå breaking.Express dine ideer: Kommunikere med din remodelers og få tilstrækkelig køkken og badeværelse remodeling tips fra dem. Lad dem vide, hvad du har i tankerne og arbejde together.If du er ikke en hyppig bruger af karret, springe dem og få brusebad i stedet. Dette vil spare dine penge og sikre en effektiv anvendelse too.Avoid planlægning skrivebord i køkkenet, hvis du virkelig vil sætte sig ned og planlægge i desk.Connecting rum ved at åbne vægge og gangarealer skabe mere livable rum. Dette er et stort køkken og badeværelse remodeling tip.Maximize opbevaring ved at benytte den spildte område effektivt.

Hvis du leder efter flere oplysninger om badeværelse renovering eller er på udkig efter badeværelse remodeling ideer komme og besøge mig i mit badeværelse remodeling blog.

Du vil finde masser af oplysninger om badeværelse flise design, brusebad og karbad installation, bathroom remodeling værktøjer, badeværelse renovering ideer, bathroom remodeling billeder og endda specifikke oplysninger om emnet for denne artikel: køkken og badeværelse remodeling.