lørdag den 30. januar 2010

Adam & Eve + TV-studie SALG


Her er nogle bag kulisserne fotos fra en skyder jeg arbejdede på i går, ja i går, i de 40 graders varme, udendørs! Temaet var dyr i junglen, og vi var nødt til at udstille den smukke nye sortiment af animalistic / afrikansk inspirerede smykker af Airdrie Makim fra Joolz. Så i stedet for tøj jeg havde modellerne bærer blade, vinstokke, fjer og ikke at tale om falske og ægte blomster også.




Den vinblade fra jorden lavet en perfekt bælte til at dække de hvide bånd, opfindsom!


Fotografen blev Natasha aka Hun er Frank, hvis arbejde jeg har beundret i et stykke tid, er du nødt til at tjekke hendes portefølje dens fantastiske.


Russh magasin inspireret nøgenhed.


Ligesom Shirlene stod op en bil kom, heldigvis vores smukke assistent for dagen Cathy var i nærheden med en sarong.




Holdet minus 2 personer, fra venstre mod højre, Cathy, Me, Shirlene, Iskra og Natasha.

Fotograf: Hun er Frank
Modeller: Naomi Kissiedu, Iskra Galic & Shirlene Lai (GIANT Model Management) Du kan genkende dem som de modeller fra sæson 2 af Project Runway Australien.
Stylist: Me
Makeup Artist: Megan Harrison
Assistent: Cathy Sison
Tilbehør: Joolz
Bag kulisserne billeder af: Airdrie (Jeg har glemt mit kamera)

I andre nyheder TV er der et studie salg fra i dag!

To 17th - lør 19. Fra 10 til 6
Etage 1, 358 Lonsdale Street, Melbourne.

Jeg er helt læse løbesedlen forkert og troede, det startede lørdag, og var klar til at blive det første i, hovsa, bedre hoved ned snart tror jeg.

mandag den 25. januar 2010

[researchwhitepaper.com] One-stop-websted for alle kapitalrejsning, Venture Capital, Private Equity Guides

[researchwhitepaper.com] One-stop-websted for alle kapitalrejsning, Venture Capital, Private Equity Guides



ResearchWhitePaper.com er en komplet hjemmeside med kapitalrejsning, Venture Capital, Private Equity, finansiering i forbindelse kapital udbydere guider. Vores rapporter omfatter Global cleantech Capital Providers Guide, Biotechnology Capital Providers Guide, Real Estate Capital Providers Guide, Mining Capital Providers Guide og mange flere.



Nogle Vurderinger af ResearchWhitePaper.com:



Andrew fra Uprise Apps:

\ "Vi har købe flere Capital Providers Guide fra http://researchwhitepaper.com samt bruge deres tjenester for markedsføring, deres guider give nyttige oplysninger og virksomheder, vi har aldrig tænkt på før i tiden.



Amy fra kvartal Medie:

\ "Det er meget relevant for vores forretning, vi købte deres vejledninger, som en del af vores PR og Investor Relations aktiviteter, så vi kan finde nye kundeemner. \"



Adrian fra Cleantech Portal:

\ "Vi har brugt deres rapporter, som vi er en corporate rådgiver til at hjælpe vores kunder med at finde investorer i cleantech-sektoren globalt. \"



Nikita fra Global Mining Research Firm:

\ "Vi har brugt deres minedrift relaterede rapporter, som en del af vores Business Development & fører generation kampagne tilbyder vores minedrift konsulentbistand. \"




Venture Capital Venture Capital Guide, australske Venture Capital Guide, indiske Venture Capital Guide, canadiske Venture Capital Guide, Global Cleantech Venture Capital Guide, Global Environmental Capital Providers Guide, Global Biotechnology Capital Providers Guide, Private Equity Guide, kapitalrejsning Strategies, UK Venture Capital Guide, Mining & Ressourcer Capital Providers Guide, Global Environmental Firmaer Guide, globale mineselskaber Guide

mandag den 18. januar 2010

lørdag den 9. januar 2010

Skirted Roundtable: Snak med Suzanne Kasler, og hvad er farve sekventering alligevel?

Denne uge på Den strejfede rundt Roundtable, Megan, Joni og jeg snakkede med den fantastiske interiør design Susanne Kasler om hendes arbejde, karriere og hendes nyligt udgivet bog \ "Inspired Interiors \". Under vores diskussion, der er nævnt Suzanne begrebet \ "farve sekventering \" eller \ "progression \", som rejste en række spørgsmål om, hvad det betød, og hvordan den anvendes til interiør. Jeg havde udtrykkeligt er nævnt en del af bogen - kapitlet om \ "Color and Light \", som havde en serie af billeder, der meget klart viser dette koncept. Og selv om disse værelser var faktisk ikke relateret til hinanden (de var ikke fra samme hjem), der var en klar forbindelse, at der læser denne del af bogen så meget desto mere interessant. Nedenfor er alle de billeder, som vi diskuterede i løbet af dette segment, plus 2 minutters samtale omkring det. Nyde!
















Powered by Podbean.com



Og glem ikke at lytte til hele samtalen her.


Abonner på:: Surroundings::




tirsdag den 5. januar 2010

Billige El-Guitarer

Begynd hos Soundsourze, såfremt du skal købe en elbas. På Soundsourze.com får du per definition bedste service, samt fortrinlige priser. Dine varer kommer selvfølgelig sikkert frem. De gør virkelig meget ud af at sikre varerne på bedste vis. Hvadenten du er helt nybegynder eller temmelig øvet, har http://soundsourze.com det rigtige instrument for dig. Det er så enkelt. Ligegyldigt om du er på jagt efter slagtøjstilbehør, mikrofoner, trompet, klaverer, el guitar eller afspillere, er Soundsourze.com klar til at servicere.
Soundsourze.com yder altid 14 dages returneringsret og hurtig handel.

fredag den 1. januar 2010

En video-preview af Prince of Persia - »Gyllenhaal sikkert ser den del»

IGN har offentliggjort en video-preview af Prince of Persia og på trods af min forstand, at de var overraskede over, at Donnie Darko ville gøre en troværdig slyngelstat prins, at de er imponerede. »Gyllenhaal sikkert ser den del af en kick-ass, free-kører død-forhandler. IGN har også set optagelserne. De kan lide det.


»Fra den ser ud i ting, er Bruckheimer, Newell, Gyllenhaal og Arterton gør en hel del retfærdighed til ånden i franchisen. Optagelserne vi har set træk den helt rigtige mængde af eventyr, at magisk tid-frysning, dæmoniske væsner og episke Set Pieces overbevise os om, at Prince of Persia: The Sands of Time vil være et af de tiltag blockbusters til at se fremad for næste sommeren. " Den video-preview er her, og du kan også se det på IGN site.


Det virkelig fantastiske nye gamle billeder på IHJ i dag er en velkommen påmindelse om, hvad vi har at se frem til næste sommer, når Prince of Persia kommer ud og Jake Gyllenhaal skinner på røde tæpper og tager i centrum på vores biograf skærme og vores magasin sider. Disse billeder, taget i Madrid på en Jarhead photocall, er simpelthen fantastisk. Og det er altid en god ting at se Jake og Peter Sarsgaard sammen.


Peter fortsætter med at imponere kritikere og publikum for hans portral af David i en uddannelse. Du kan læse et interview med Peter her, hvor Peter intriguingly siger, at der er nogle film, han har gjort, at han aldrig har haft nogen interesse i at se. »Jeg har ikke selv set alle mine film, at jeg har gjort. Der er film, jeg har gjort af økonomiske årsager, at jeg ved at jeg ikke kommer til at lide. Jeg kunne fortælle dig, før jeg starter filmen, at der er en god chance for jeg har ikke tænkt mig at se den endelige version. Det betyder ikke, jeg ikke tager mit arbejde alvorligt, jeg arbejder på det, men jeg mener ikke en del af mit arbejde at se filmen. Det er bare at godte sig over og føle sig godt. Hvis jeg skal se en film et par gange, jeg har til helt grave mit arbejde i det. Hvorfor skulle jeg se en film, selvom jeg troede, mit arbejde var anstændigt i det, hvis jeg ikke tror, jeg ville nyde det? Jeg bare springe dem. "


Jeg vil gerne tro, at Jake har mere lykke, frihed og valg til de roller, han er tilbudt.


Jeg var også temmelig taget med denne Peter anekdote, som kom på nettet i denne uge: »Jeg var på Bard College. Det var omkring otte om aftenen og Valentinsdag var den næste dag. Jeg kørte hele vejen ned til University of North Carolina i Chapel Hill gennem natten og ankom om morgenen. Jeg mødte op på denne Piges front skridt, og jeg havde skrevet en novelle til at læse for hende, hvilket var lidt snydt fra en anden forfatter. En fyr, der spillede for UNC Chapel Hill var der med hende, han var en meget stor herre, og det var hendes nye kæreste. Jeg tog ud og gik til en Tears For Fears koncert og græd hele vejen igennem det. "


Tears For Fears kan gøre det for dig. Mere her.


Som for Jake, er der forslag om, at han og Anne Hathaway vil blive filme sammen i næste uge - i en kirke.


Mange tak til IHJ for de dejlige billeder!