torsdag den 23. september 2010

Lessons Learned? Jeg ville ikke Sats Farm On It

Seneste avis Kolonne:

Det har været, mildest talt, en interessant par uger i amerikanske race forbindelser. Ting sparket når NAACP stemte på sin årlige konvent, om en beslutning, at \ "fordømmer den bigotte elementer inden for te og beder for dem må vi afvise. \" Bemærk, at meddelelsen ikke kalde alle TPers racistisk. Og som vi ved, det er ikke usædvanligt i amerikansk politik for en gruppe at bede en anden til \ "tilbagevise \" sin mere frynser elementer - så længe disse nicheaktørerne elementer på den såkaldte venstre \ ". \"

Ved en lejlighed, for eksempel den sene Tim Russert opfordrede Barack Obama til at afvise, af alle mennesker, Harry Belafonte, for at henvise til præsident George W. Bush som en \ "terrorist, \" som om rable løs af en aldrende calypso star var en eller anden måde har ansvaret for hver sort politiker.

Men drengen davs, bede TPers at tage afstand fra de mennesker på deres møder, der udfører indicier, der viser præsidenten som en heksedoktor, komplet med ben i næsen, og bare se deres gamle grå hoveder eksplodere.

Den umiddelbare reaktion var at gå ind i deres standard angreb mode - som altid, en variation over den gamle skolegård riposte, \ "Jeg ved, du er, men hvad skal jeg? \" Det var NAACP, te partiers hævdede, som var virkelige racister.

Så leder af en gruppe kaldet Tea Party Express, en fyr ved navn Mark Williams, der blev offentliggjort en mock brev fra NAACP til Abraham Lincoln. \ "Vi Colored People har foretaget en afstemning og besluttede, at vi ikke bomuld til hele frigørelse ting, \" Williams skrev. \ "Mr. Lincoln, du var den største racistiske nogensinde. Vi havde en fantastisk koncert. Tre pladser, kost og logi, alle vores beslutninger, som Massa i huset. \"

Nope, ingen racisme der.

Inden for et par dage, var Williams, som krævet, tilbagevises. Han og Tea Party Express blev smidt ud af den Tea Party Føderation. Den NAACP udsendte en pressemeddelelse rose forbund. En ny dag i tolerance og forståelse gik op i Amerika.

Ha ha! Just kidding.

Indtast Andrew Breitbart, manden der gav verden den berygtede ACORN \ "pimp \" tape, hvor medlemmer af fællesskabet organisere gruppen blev angiveligt fanget på bånd rådgiver en falsk alfons og hans prostitueret hvordan man opsætter i erhvervslivet og undgå skatter. Båndene blev senere opdaget af den californiske justitsminister's kontor for at have været \ "stærkt redigeret. \" De skar det faktum, at blandt andet havde en ACORN arbejdstager kaldet politiet, og at den formodede \ "pimp \" (vises i intro i fuld Superfly regalier) rent faktisk havde været klædt i jakkesæt og slips, og hævdede at han var en jurastuderende.

Efter dette, var Breitbart miskrediteret og aldrig igen troet eller taget alvorligt af nogen af nogen betydning.

Hee hee! Fik du igen!

Breitbart hævdede at have fundet et bånd af en US Department of Agriculture funktionær ved navn Shirley Sherrod fortæller en NAACP gruppe, at i et tidligere job, havde hun ikke givet en hvid landmand, der kom til hende for at få hjælp \ "den fulde kraft, hvad hun kunne gøre. \ "Hun havde taget ham til en hvid advokat (\" en af hans egen slags \ "), og som klippet ender, efterlod ham der.

Den NAACP, tilsyneladende uvidende om, hvad en uærlig propagandist Breitbart er dømt Sherrod. Hun mistede sit job med USDA. Så resten af båndet kom ud. Endnu en gang tingene var ikke så Breitbart havde forelagt dem. Forestil dig, at.

Sherrod fandt ud af, at advokaten hun havde henvist landmanden til ikke havde gjort meget. Faktisk var den fattige fyr ved at blive udelukket på. På det tidspunkt gik hun med at sige, hun forstod, at \ "det er egentlig handler om dem, der har sammenlignet dem, der ikke ... og de kunne være sorte, de kunne være hvide, de kunne være Hispanic. \"

Hun kom til at arbejde, hun hjalp med at redde mandens gård, og hun og hisfamily forblive venner den dag i dag. Han og hans kone selv gik på CNN for at forsøge at klare Sherrod navn. I stedet for en historie om racisme, var det en historie om at overvinde det. Det NAACP og Det Hvide Hus undskyldte og USDA hoved Tom Vilsack tilbudt Sherrod hendes job tilbage. Hun er ikke sikker på, hun ønsker det, og hvem kan bebrejde hende?

I sidste ende lærte alle en værdifuld lektion. Fra da af, alle lyttede til, hvad andre mennesker rent faktisk blev sagt, i stedet for at filtrere det gennem deres egne fordomme og forsøger at udvælge lidt out-of-context nuggets til pels deres opfattet fjender med.

Ho ho! Det er en rigtig knæ-slapper, at man er.


tirsdag den 21. september 2010

Andrea's 1954 Ranch

Andrea L. sendt mig disse billeder af dukkehus version af sit hus, at hendes far lavet for hendes datter. Det var hendes fars første forsøg på at gøre noget lignende og det tog ham det meste af sidste vinter at bygge den. Hun ser frem til at fremlægge det med nogle midten af århundredet godbidder, men desværre det flyttet til kælderen på grund af plads og hendes datter bryde verandaen ud et par gange.

Andrea, kan du sende flere billeder, når du kommer rundt til pynt. Vi vil meget gerne se mere af dit hus. Velkommen til den moderne mini verden!

søndag den 12. september 2010

John Murtha, Dr. Hendricks, Atlas Shrugged, Ayn Rand, socialiserede medicin

Der er ironi skal findes i død kongresmedlem John Murtha denne uge. Kongresmedlem Murtha var en liberal demokrat, der støttede regeringen vækst og regeringen svinekød i årtier. Han forudsat urokkelige støtte til den demokratiske ledelse i Washington, da de forsøgte at nationalisere sundhedssystemet.

Det ironiske er, at Murtha døde af en medicinsk fejl under ellers rutinemæssig operation. Murtha døde af noget, der vil blive alt for almindeligt, at hver amerikaner i de kommende år, hvis regeringen afslutter sit nationalisering af medicinsk behandling. Lægehjælp vil degenerere ligesom alle andre offentlige \ "service. \" Dagens læger vil enten afslutte eller blive regeringens bureaukrater (eller vil tage ordrer fra bureaukraterne). Den fiktive Dr. Hendricks fortalte vores fremtid i Atlas Shrugged:
Jeg afslutte, når medicinen blev placeret under statens kontrol, for nogle år siden. . . . Ved du hvad, det tager at udføre en hjerne operation? Kender du den slags evner det kræver, og de år lidenskabelige, nådesløse, ulidelig hengivenhed, der går til at erhverve denne færdighed? Det var, hvad jeg ikke ville stille til rådighed for mænd, hvis eneste kvalifikation til regel mig var deres evne til at tud den svigagtige almindeligheder, der fik dem valgt til det privilegium at håndhæve deres ønsker på det sted, en pistol. Jeg ville ikke lade dem diktere det formål, hvortil min års studier var blevet brugt, eller betingelserne for mit arbejde, eller mit valg af patienter, eller størrelsen af min belønning. Jeg bemærkede, at i alle de drøftelser, der gik forud for slavebinding af medicin, mænd diskuterede alt - undtagen de ønsker af lægerne. Mænd betragtes kun "velfærd" for deres patienter, uden tanke for dem, der skulle give det. At en læge skal have nogen ret, lyst eller valg i sagen, blev betragtet som irrelevant selviskhed, hans er ikke at vælge, sagde de, kun »at tjene." At en mand, som er villige til at arbejde under tvang er for farligt en brutal at overdrage et job i Stockyards - aldrig fundet sted til dem, der foreslog at hjælpe de syge, som gør livet umuligt for de sunde. Jeg har ofte undret på selvtilfredshed, som folk påberåber sig deres ret til at slavebinde mig, at styre mit arbejde, for at tvinge min vilje, at overtræde min samvittighed, at kvæle min mening - men hvad er det, at de forventer at afhænge af, hvornår de ligger på en operationsbordet under mine hænder? Deres moral har lært dem at tro, at det er sikkert at stole på grund af deres ofre. Ja, det er den dyd, jeg har tilbage. Lad dem opdage den slags læger, at deres system nu vil producere. Lad dem opdage i deres operationsstuer og sygehusafdelinger, at det ikke er sikkert at placere deres liv i hænderne på en mand, hvis liv de har kvalt. Det er ikke sikkert, om han er den slags mand, der ikke fordrage det - og endnu mindre sikker, hvis han er den slags, der ikke gør. Atlas Shrugged, s. 744, 35. Anniversary Edition
Så hvad var situationen med Murtha's læger? Har de harmes er klædt i hvide kitler som rekvisitter for Obamacare? Eller har Murtha få sidesten læger efter bitre dem op?

torsdag den 2. september 2010

Nedrivning Day


Vi reducerer rækkevidden af alle vores voksende senge at gå på kompromis med aldrende samlinger og knirkende knæ. Her Bob gør en start, og jeg trækker ud i resten af afgrøder. Mind dig, jeg var ikke glad for, at han trak op til en belastning på basilikum og derefter dækket det med jord, før jeg kom der. Heldigvis har vi stadig har masser andre steder.

Et par frivillige græskar skulle beskæres for at rydde seng. Disse er formentlig krydser, men vi vil se, hvordan de koge op til sidst. Selv kan lide græskar suppe så meget som han elsker zucchini (ikke), men han vil bare have at affinde sig med det, fordi min forudsætning af \ "affald, der ikke ønsker ikke \" holder fast og betaler for den næste tur til det sydlige Australien og Vesten med tog til at købe vores næste mange gode vin.
Ligesom Månen var fuld og firkantede Pluto, vi færdig med den første fase af jobbet. Dette er en kosmisk fænomener fremragende til beskæring frugt, hvilket gør kompost og nedrivning strukturer!
Klik på billeder for en større mening i morgen vil vi skovle jord halvdelen, niveau resten og vente på det rigtige tidspunkt at tilså græsfrø. Mellemtiden chookies gør deres ting.