torsdag den 23. september 2010

Lessons Learned? Jeg ville ikke Sats Farm On It

Seneste avis Kolonne:

Det har været, mildest talt, en interessant par uger i amerikanske race forbindelser. Ting sparket når NAACP stemte på sin årlige konvent, om en beslutning, at \ "fordømmer den bigotte elementer inden for te og beder for dem må vi afvise. \" Bemærk, at meddelelsen ikke kalde alle TPers racistisk. Og som vi ved, det er ikke usædvanligt i amerikansk politik for en gruppe at bede en anden til \ "tilbagevise \" sin mere frynser elementer - så længe disse nicheaktørerne elementer på den såkaldte venstre \ ". \"

Ved en lejlighed, for eksempel den sene Tim Russert opfordrede Barack Obama til at afvise, af alle mennesker, Harry Belafonte, for at henvise til præsident George W. Bush som en \ "terrorist, \" som om rable løs af en aldrende calypso star var en eller anden måde har ansvaret for hver sort politiker.

Men drengen davs, bede TPers at tage afstand fra de mennesker på deres møder, der udfører indicier, der viser præsidenten som en heksedoktor, komplet med ben i næsen, og bare se deres gamle grå hoveder eksplodere.

Den umiddelbare reaktion var at gå ind i deres standard angreb mode - som altid, en variation over den gamle skolegård riposte, \ "Jeg ved, du er, men hvad skal jeg? \" Det var NAACP, te partiers hævdede, som var virkelige racister.

Så leder af en gruppe kaldet Tea Party Express, en fyr ved navn Mark Williams, der blev offentliggjort en mock brev fra NAACP til Abraham Lincoln. \ "Vi Colored People har foretaget en afstemning og besluttede, at vi ikke bomuld til hele frigørelse ting, \" Williams skrev. \ "Mr. Lincoln, du var den største racistiske nogensinde. Vi havde en fantastisk koncert. Tre pladser, kost og logi, alle vores beslutninger, som Massa i huset. \"

Nope, ingen racisme der.

Inden for et par dage, var Williams, som krævet, tilbagevises. Han og Tea Party Express blev smidt ud af den Tea Party Føderation. Den NAACP udsendte en pressemeddelelse rose forbund. En ny dag i tolerance og forståelse gik op i Amerika.

Ha ha! Just kidding.

Indtast Andrew Breitbart, manden der gav verden den berygtede ACORN \ "pimp \" tape, hvor medlemmer af fællesskabet organisere gruppen blev angiveligt fanget på bånd rådgiver en falsk alfons og hans prostitueret hvordan man opsætter i erhvervslivet og undgå skatter. Båndene blev senere opdaget af den californiske justitsminister's kontor for at have været \ "stærkt redigeret. \" De skar det faktum, at blandt andet havde en ACORN arbejdstager kaldet politiet, og at den formodede \ "pimp \" (vises i intro i fuld Superfly regalier) rent faktisk havde været klædt i jakkesæt og slips, og hævdede at han var en jurastuderende.

Efter dette, var Breitbart miskrediteret og aldrig igen troet eller taget alvorligt af nogen af nogen betydning.

Hee hee! Fik du igen!

Breitbart hævdede at have fundet et bånd af en US Department of Agriculture funktionær ved navn Shirley Sherrod fortæller en NAACP gruppe, at i et tidligere job, havde hun ikke givet en hvid landmand, der kom til hende for at få hjælp \ "den fulde kraft, hvad hun kunne gøre. \ "Hun havde taget ham til en hvid advokat (\" en af hans egen slags \ "), og som klippet ender, efterlod ham der.

Den NAACP, tilsyneladende uvidende om, hvad en uærlig propagandist Breitbart er dømt Sherrod. Hun mistede sit job med USDA. Så resten af båndet kom ud. Endnu en gang tingene var ikke så Breitbart havde forelagt dem. Forestil dig, at.

Sherrod fandt ud af, at advokaten hun havde henvist landmanden til ikke havde gjort meget. Faktisk var den fattige fyr ved at blive udelukket på. På det tidspunkt gik hun med at sige, hun forstod, at \ "det er egentlig handler om dem, der har sammenlignet dem, der ikke ... og de kunne være sorte, de kunne være hvide, de kunne være Hispanic. \"

Hun kom til at arbejde, hun hjalp med at redde mandens gård, og hun og hisfamily forblive venner den dag i dag. Han og hans kone selv gik på CNN for at forsøge at klare Sherrod navn. I stedet for en historie om racisme, var det en historie om at overvinde det. Det NAACP og Det Hvide Hus undskyldte og USDA hoved Tom Vilsack tilbudt Sherrod hendes job tilbage. Hun er ikke sikker på, hun ønsker det, og hvem kan bebrejde hende?

I sidste ende lærte alle en værdifuld lektion. Fra da af, alle lyttede til, hvad andre mennesker rent faktisk blev sagt, i stedet for at filtrere det gennem deres egne fordomme og forsøger at udvælge lidt out-of-context nuggets til pels deres opfattet fjender med.

Ho ho! Det er en rigtig knæ-slapper, at man er.