søndag den 7. juni 2009

Borgerkrig Traebearbejdning

"A hundred rifler rasle som de er simultaneouslycocked og bragt til skulderen. Jeg tog min riffel onthe manden på kerchief, venter. Manden er clearernow, udtømt fra varmen og trek op hill.He ikke brand. Ingen af de mænd frem på os arefiring. Alligevel. "-AJ Hamler borgerkrigen Træbearbejdning

Lige siden jeg læste AJ Hamler's artikel om Joe Karse i Træarbejder Magazine (desværre en afbrydes offentliggørelse), jeg har været på jagt efter bøger med ordentlige billeder af kampagnen møbler og har fundet noget, som indtil nu.

AJ er færdigbearbejdning op hans bog "borgerkrig Træbearbejdning " med en udgivelsesdato i september 1, men du kan preorder det på Amazon.

Bogen er rettet mod amatører til moderat erfarne Træsektoren med nemme projekter, som en 5-bord bænk og beskøjt tremmekasse, at der er godt inden for en nybegynder's rækkevidde. Mindst to projekter er en smule tricky: en officer's falsning lejr stol og en fyr område skrivebord med enkle rammer.
AJ planlægger en mere avanceret bog som en opfølgning på denne ene, som vil omfatte projekter med mere kompleks konstruktion.
AJ brugte omfattende tid forskning og sleuthing, da der er så få billeder og faktiske stykker kampagne møbler. For officer's falsning stol, han har gjort papir og skum bord prototyper for at sikre, at alle dele passer korrekt, fordi anslå størrelser og vinkler fra gamle fotografier var udfordrende.

Han forklarer, hvordan du kan opbygge disse stykker autentisk, og hvad det betyder at være "periode-korrekt " og giver andre muligheder, hvis du er mere et Normite end en follower of St. Roy.

Ud over de projekter, AJ også forklarer forskellene mellem hardcore og mainstream reenactors og dem kaldes "Farbs " - mennesker i perioden antræk, der måtte blive sportslige et armbåndsur og solbriller samtidig taler om en mobiltelefon. Han inkluderer også cool fotos af reenactors og 19. c. soldater.

Jeg har læst et par uddrag og det er en stor bog. Velskrevet • engagerende • borgerkrig træforarbejdende projekter. Hvad mere kan man bede om?

* Alle billeder er fra AJ Hamler's "borgerkrig Træbearbejdning. "