tirsdag den 20. juli 2010

Finde Suits, haandtasker, og Fodtoej Related, TTAB bekraefter 2 (d) Afslag paa \ "VABEENE \" Over \ "VABENE \"

Den supplerende karakter af de varer, kombineret med tredjepart registrering beviser, fik bestyrelsen til at bekræfte en afdeling 2 (d) nægtelse af at registrere varemærket VABEENE for \ "læder og læderimitationer samt varer fremstillet af disse materialer, nemlig håndtasker og Aftenen tasker, kufferter og rejsetasker, paraplyer, parasoller og spadserestokke \ "og for \" tøj nemlig fodtøj. \ "Bestyrelsen fandt sagsøgerens varemærke kan medføre en forveksling med det registrerede varemærke VABENE for \" passer. \ "In re Müller , Durrer & Müller, Schuhateliers, Serial nr. 79028161 (22. januar 2010) [ikke precedential].


Ansøgeren hævdede, at de ekstra \ "E \" i de anvendte-for-mærket \ "virkninger den måde, hvorpå varemærket er udtalt. \" Bestyrelsen påpegede dog, at da hverken varemærke er en fælles engelsk ord, skal den overveje alle mulige udtale, herunder identiske udtalen.

Sagsøgeren har ligeledes gjort gældende, at ordet VABENE oversætter fra italiensk til \ "god \" men bestyrelsen fandt ingen post for ord i en italiensk / engelsk ordbog, og under alle omstændigheder det konstateres, at denne argumentation \ "ignorerer disse potentielle købere, der ikke er fortrolige med italienske eller det italienske ord »vabene. '\"

Og så bestyrelsen fandt mærker som \ "meget ens i udseende og kommercielle indtryk. \"

Hvad angår de varer, undersøgende Attorney Aretha Somerville indsendt tredjepart, brug-baserede registreringer, som omfatter fodtøj, håndtasker og jakkesæt. Desuden fandt bestyrelsen varer, der skal supplere hinanden. [Jeg vide, når jeg bærer en dragt, jeg altid bære en stok - red.] Og i mangel af enhver begrænsning af salgskanaler i ansøgningen eller nævnte registrering, skal bestyrelsen formoder, at de varer rejse i alle almindelige salgskanaler til alle kundegrupper for varerne.

Bestyrelsen konkluderede, at forvirring er sandsynligt, og det derfor bekræftede afslaget.

TTABlog kommentar: Når jeg bærer mit stok, jeg får mange komplimenter:


Tekst Copyright John L. Welch 2010.