fredag den 28. august 2009

Anbefalet laesning: Joe Dreitler om \ "Hvorfor TTAB faaet det paa plads i Medinol

Joe Dreitler er en bona fide varemærke ekspert, og han har stærke synspunkter om Lanham Act's \ "brug \" krav og TTAB's svig doktrin. Jeg ved, fordi Joe sender mig hans kommentarer når jeg drøfte en bedrageri sag. Jeg har for nylig overtalt ham til at fastsætte hans tanker om den nuværende tilstand af svig retspraksis, og han er en vigtig historisk perspektiv om emnet i sin artikel, \ "Hvorfor TTAB fået det på plads i Medinol. \" (Pdf her).


Joe hævder, at Medinol beslutning er signifikant \ ", fordi det, der er fastlagt en klar linje, objektiv standard for svig. \"

Faktisk, da denne baggrund og klart sprog i statutten og lovgivningsmæssige hensigt i 1988 at ændre Lanham lov til:

1) kræver, afsnit 44 ansøgere til at have en bona fide hensigt at anvende mærket på al god og service, som de finder anvendelse, og
2) kræve, at alle sagsøgeren at have gjort bona fide-kommerciel brug på hver eneste gode i deres anvendelse baseret ansøgning, erklæring om anvendelse, afsnit 8 erklæring og ansøgning om fornyelse,

Det er svært at forestille sig, hvordan TTAB kunne have gjort andet end annullere NEUROVASX registreringen for "medicinsk udstyr, nemlig stents og katetre."
Han finder det \ "beklageligt \" at AIPLA, bestået en bestyrelse beslutning i 2007 kritisk over Medinol, og derefter indgives \ "hvad kan charitably kan kalde en uvederhæftig amicus curiae kort i appel til CAFC af Bose Corp v. Hexawave Inc., 88 USPQ2d 1332 (TTAB 2007), der involverer svig baseret på at underskrive en tro og love-erklæring i brug, når der ikke var brug af varemærket for visse varer eller tjenesteydelser. \ "[SeeTTABloghere].

Hvis varemærkeindehavere er tilladt at indgive falsk, tro og love-erklæringer om brug med USPTO og ikke automatisk få deres varemærke registreringer aflyst, hvilken type system gør USA? Har vi en "liberal" bruge systemet? Hvis Federal Circuit enig med AIPLA holdning er vi tilbage på et kvasi token bruge systemet - som er præcis modsat den sproglige og lovgivningsmæssige hensigtserklæring af TLRA af 1988.

Jeg er sikker på, at du vil finde Joe's provokerende artikel både interessant og oplysende. Jeg gjorde.
.

onsdag den 26. august 2009

En Stress Free Life Med en nominel vaerdi-Fordele ved at bruge Music Download Sites

Begrebet digital musik vinder stor popularitet. Faktisk musik download hjemmesider bliver stadig mere populære. Med denne nye teknologi, musik er blevet mere tilgængelige for mennesker rundt om kloden. Uanset om du er bosiddende i Norge eller i Japan eller andre dele af verden, kan du lytte til din yndlingsmusik som helst grund til denne digitale teknologi. Det har åbnet en stor døren for musikelskere for at nyde deres yndlingsmusik. Enhver form for musik kan downloades f. ..

onsdag den 19. august 2009

Meteorite mineral i lab

Ved Victoria Gill
Videnskab reporter, BBC News

Ved at smække materialer sammen, videnskabsfolk har gjort et mineral, der findes naturligvis kun i meteorites og dybe lag af Jordens \ 's kappe.

Deres vellykkede "chok" eksperiment afslører nye fingerpeg om dannelsen af vores tidlige Solsystem.

Holdet rapport produktion af mineralet wadsleyite i tidsskriftet PNAS.

Dets oprettelse i laboratoriet viser, at genstande, der kolliderede at danne planeter kan have været langt mindre end tidligere antaget.

Dette kunne støtte forståelse af, hvordan støv og gas, som består vores Solsystem omkring 4,6 milliarder år siden smeltet i planeter.

Det hold, der blev ledet af Thomas Ahrens ved California Institute of Technology (Caltech) i Pasadena, genskabt begyndelsen Solsystem sammenstød i laboratoriet ved at lancere en prik en lang pistol på to materialer - magnesiumoxid og siliciumdioxid (eller kvartsapparatur).

De to materialer var forankret i en stål nyttiggørelse Afdeling, boltet til snude af pistolen.

"Vi har lanceret en tantal prik, der ramte staalkammer og genereret en trykbølge, som rejste gennem stål og til stikprøven," forklarede Paul Asimow, en forfatter af undersøgelsen, der også er en forsker ved Caltech.

"Som [bølge] opformerede gennem det materiale, der blev genereret høje tryk og høje temperaturer for en meget kort tid."

Ved savning de staalkammer i halvdelen, forskerne var i stand til at inddrive den prøve, og undersøge, hvad de havde skabt ved hjælp af en række følsomme analysemetoder.

"Vi bekræftede, at bruge scanning elektronmikroskopi, at det var wadsleyite. Og det også muligt for os at fastslå størrelsen af det korn," sagde Dr. Asimow.

"Det \ 'sa vigtig del af vores undersøgelse - har vi ikke kun gjort wadsleyite, har vi gjort kerner af det, der var mindst et par mikrometer (nogle få tusindedele af en millimeter) i størrelse."

Kort chok

Tidligere forsøg er lykkedes at gøre wadsleyite, men disse bestræbelser involveret lægge prøver under meget højt tryk i lange perioder. Det er første gang mineralet er indgået i en chok eksperiment.

Dr. Asimow forklarede, at før dette, er de fleste forskere ment, at de mineralske tog forholdsvis lang tid at gøre - og at meteorites indeholdende det ville have for at blive udsat for store belastninger i et par sekunder.

Her er forskere gjort det i en microsecond - eller en milliontedel af et sekund.

"Disse chokbølger rejse med hastigheder i størrelsesordenen 10 km i sekundet, så for at forblive på højtryk for en hel anden, ville du brug for at køre sammen to ting, der er 10 km i diameter," sagde Dr. Asimow.

Oprettelse af mineral i en microsecond viser, at presset er nødvendige for at skabe det kunne være genereret af virkningen af objekter blot få meter i diameter.

"Alt omkring 4,6 milliarder år siden blev gas og støv, men noget vi endte med store planeter," sagde Dr. Asimow.

"Disse støv partikler accreted i større og større objekter. Og det \ 's vigtigt for os at forstå, at processen for at forstå geokemi af Jorden."

Douglas Rumble, et geophysicist fra The Carnegie Institution of Washington sagde: "Man har nu til at overveje, om chok funktioner i meteorites kunne have været forårsaget af store eller små sammenstød."

"Det næste skridt er at gøre mere for eksperimenter og forsøge yderligere teknikker, der giver [meget høj] beslutning, så vi kan forstå figurer og mikrostrukturer ... af wadsleyite krystaller."

lørdag den 8. august 2009

Vindue paa Eurasien: Deadly Etnisk Clash i lukkede City stoeder op russiske Missile Test Site

Paul Goble

Wien, den 3 august - En dødelig sammenstød mellem etniske tjetjenere og etniske russere i en lukket by i nærheden af et missil prøveområde i Astrakhan oblast på 19 juli begge har vakt frygt blandt mange russere i en ny bølge af Kondopoga-type vold i hele landet, og rejste spørgsmål om sikkerhed i nogle af Moskvas mest følsomme militære faciliteter.
Og disse bekymringer er blevet intensiveret, fordi russiske embedsmænd første forsøgte at undertrykke mediernes dækning, således at området til bloggere - hvoraf nogle som dem tilsluttet Bevægelsen mod ulovlig indvandring (DPNI) har deres egne dagsordener - og derefter downplaying begivenhederne på måder, der har ført flere mennesker til at spørge, hvad der rent faktisk fandt sted.
Indtil slutningen af sidste uge, som forskellige russiske nyhedsbureauer påpeget siden fredag, sammenstød i den lukkede by Znamensk nær Kapustin Yar militær raket forsøgslaboratoriet havde "bliver kun kendes fra kommunikation af lokale beboere indsendt på hjemmesider på internettet "(nr2.ru/incidents/243027.html).
Nogle af disse første rapporter blev støbt i yderst dramatisk sprog. For eksempel en, der er blevet vist på en række lokaliteter bar titlen "" Den erobret City, ' "og dens indhold bedt DPNI give det undertitlen" Historien om en øjenvidne til den blodige Slagtning af russere, der udføres af kaukasiere "( www.dpni.org/articles/lenta_novo/12963/).
Nu, enten bedt om at undersøge, hvad der skete ved sådanne historier eller opfordret til at gøre det af embedsmænd bekymret over, at rygterne om disse begivenheder, hvis de får lov at cirkulere ubestridte kunne udløse endnu flere konflikter, mainstream russiske nyheder forretninger er begyndt at stige historien, selv på måder, der stadig rejser flere spørgsmål end svar.
I en sammenfatning af, hvad disse agenturer og aviser har rapporteret hidtil, Regions.ru dag, giver en beskrivelse af, hvad der skete, at de fleste regnskaber synes at være enige om, og en liste over de hurtigt multiplicere forklaringer på, hvad der skete, ydet af deltagere, lokale beboere, og embedsmænd i forskellige former (www.regions.ru/news/2230481/).
Ifølge nyhedsbureauet, der var "en masse kampen mellem tjetjenere og russere" med skydning og ofre med deltagelse af mindst 150 personer "på det område med lukkede territoriale dannelse af Znamensk i Astrakhan oblast" tilstoedende landsbyen Kapustin-Yar som er "de vigtigste raket prøveområde af Rusland."
Desuden Regions.ru fortsætter, som følge af konflikten, at flere personer blev indlagt og en 28-årig russisk, Vitaly Mil'kov, døde af sår, han havde modtaget. Umiddelbart efter kampen, det organ, siger, tjenestemænd indført et udgangsforbud og oversvømmede Znamensk med yderligere militsen afdelinger.
Men efter, at nyhedsbureauet siger i en rapport overskrift "Kapustin Yar: A Bandit Clash eller en ny Kondopoga?" Regnskaberne for de lokale beboere, deltagere i de sammenstød, og embedsmænd på alle niveauer er afveget med nogle forklaringer allerede så stort, at det bliver stadig mere vanskeligt at vide, hvad der rent faktisk skete.
Lokale befolkning, den siger, bebrejder kaukasiere, meget som russerne gjorde for sammenstødene i Karelsk byen Kondopoga i sommeren 2006. Desuden er de lokale folk siger, de lokale militser kendte til planerne i kaukasiere i forvejen, og gjorde ikke noget, der tilsyneladende har planer om at bruge vold som en lejlighed til at udvise dem fra byens markeder.
Deltagerne pegede på forskellige udløsende begivenheder, der spænder fra personlige antipathies på en café i en bilulykke for en kamp mellem kriminelle grupper. Og nogle embedsmænd foreslog hele arrangementet var blevet iscenesat med henblik på at øge chancerne for den ene eller den anden kandidat i kommende valg.
Men de lokale embedsmænd har været konsekvent. De fortsætter med at benægte, at etnicitet havde noget at gøre med konflikten, at skyde skylden på det hele på "hverdagen" problemer og arkivering afgifter efter Mil'kov døde kun for "tilsigtet anvendelse af skade på sundhed" og "hooliganisme begået af en gruppe af personer på grundlag af forudgående aftale. "
Mere information kan overflade i de kommende dage, men to elementer i dette sammenstød allerede genererer reelle bekymringer. På den ene side er mange af dem, der bor nær Kapustin Yar har adgang til pistoler og knowhow til at anvende dem, hvilket kan betyde eventuelle fremtidige sammenstød kan være mere voldelige (www.mk.ru/incident/publications/327411.html).
Og på den anden - og det er måske det mest foruroligende aspekt af alle - Russiske embedsmænd angiveligt var overrasket over at diskutere, at det lukkede byen Znamensk for hvilke særlige adgangskort kræves var "fuld af uregistrerede beboere," et mønster, der rejser spørgsmål om sikkerhed på russiske militære faciliteter mere generelt (nr2.ru/incidents/243027.html).