fredag den 6. november 2009

Universitetsstuderende Udlaan

Det er bedst for en studerende at kende de vilkår og betingelser, samt de nødvendige forpligtelser i forhold til kollegiet Studielånssystem, inden den kan tildeles en sådan gæld. Visse forpligtelser, såsom ændring af kontakt adresse forventes fra enhver modtager-studerende på et kollegium studielån. Når en studerende, der modtager en af kollegiets Studielånssystem ændrer oplysninger til långiver i form af en ændring i adressen, skal CPR-nummer, telefonnummer eller navn, sådan långiver blive underrettet med øjeblikkelig virkning, og dermed følger med den nye kontaktoplysninger. En elev-modtager af College Student Loan, der optager et nyt job skal hurtigt anmelde hans / hendes långiver i det nye job taget såvel som arbejdsgiver. Studerende frit for at anmode om udsættelse lån eller lån tålmodighed, afhængigt af behovet for disse studerende.

Der bør dog ikke studerende implicit, eksplicit eller på anden måde antage, at sådanne anmodninger er indrømmet indtil formelt er bevist. Det er tilrådeligt at fortsætte med låneafdrag før anmodningen er godkendt. Holde en god kredit historie har mere fordel, når de ansøger om et større lån i fremtiden. Som nævnt tidligere studerende, der finder det temmelig vanskeligt at servicere deres gæld kunne vælge at gøre lån udsættelse anmodninger. En fordel for et kollegium studerende lån er den afdragsfri periode, der gives til elev-modtagere, der stræber efter at opfylde deres lån forpligtelser. Långiver er klar over de udfordringer, som elever, der får tildelt en af kollegiet Studielånssystem, og dermed en alternativ gennem lån overbærenhed. Studerende, der er fanget kontanter kunne tænke gennem at opnå en gradueret betalingsplan til at lette deres lån tilbagebetalt byrde.

En elev-modtageren af College Student Loan bør overveje muligheden for at få en indkomst-baseret betalingsplan. Hvorfor ikke vælge statslån eller andre private långivere College Studielånssystem, fordi den kunne være interessant at vide, at disse muligheder tilgodese en tidlig tilbagebetalte lån uden forudbetaling konsekvens opkrævet. I så meget som studerende forventes at tage de ovennævnte forhold i betragtning, at de også skal anmode om visse oplysninger fra långiver. Den første ting, der kommer til sindet af en låntager er lånet rente, bortset fra lån, gebyrer og en samlet tilbagebetaling tidsplan. Andre ting at bemærke kan omfatte betaling optioner samt detaljer om balancen på grund på lånet. Der skal være dokumentation for, normalt skriftligt, at fastslå, at en låntager har tilbagebetalt et kollegium Student Loan i fuld