lørdag den 28. august 2010

USA's Kongres links WA olieudslip til BP's Golf katastrofe

Editor's Note:

Som massive British Petroleum olieudslip fortsat at forurene og forgifte vandet i Den Mexicanske Golf, en uhyggelig parallel med mange af de samme spillere, udfoldet sidste år ud for kysten i det vestlige Australien. I vidnesbyrd om tidligere udslip inden Repræsentanternes Hus et massivt hul i havbunden i Australasien var fokus. Hvad kan vi lære af denne katastrofe i Australien som de ansvarlige for olieudslip i bugten kamp for at stoppe tusindvis af liter olie forurenende at store vandområde? Det er det spørgsmål ved hånden. Men denne historie, stort set ignoreret i main-stream pressen er værd et andet udseende.

Andrew Dodd skriver: Mexicanske Golf olieudslip, Montara

Der er nogle påfaldende paralleller mellem katastrofe udspiller sig ud for Louisiana og en næsten glemt olieudslip ud for nord-vest Australien sidste år.

De to episoder er blevet knyttet sammen i den amerikanske Kongres høringer, styrke beviser tilbudte ved en nylig australsk undersøgelse. Måske den mest alarmerende link er, at det samme selskab, Halliburton, er blevet anklaget for udstopning op afgørende cementering på begge brønde. Og der er forslag om, at andre brønde i australske farvande også kan være udsatte.

Sidste august Montara godt ud for den vestlige australske kyst lidt en \ "blowout \" og spildt olie i Timorhavet for 106 dage. Ligesom den Mexicanske Golf, og den australske vist sig meget vanskeligt at sætte og riggen sidst brød i brand. Men lykkeligvis er ingen døde, og mindre olie undslap. Det var sen og for den strøm var gunstige, så der var mindre skader. Alligevel var det Australiens værste boreplatform katastrofe.

En undersøgelse af Montara spill er foretaget af føderale bureaukrat David Borthwick, og hans resultater vil blive afsagt i næste måned.

Udskrifter af beviser viser, at olie servicefirma Halliburton var en del af holdet fører tilsyn med den komplekse cementering proces på det australske godt. Holdet fik blandingen forkert, og cement ikke fastsat. I beviser boringen projektlederen, Noel Treasure, indrømmede at der havde været en \ "regnefejl med hensyn til mængden af cement, der blev savnet af alle, de mennesker i Perth, om rig og Halliburton fyre gør det cementering. Alle gik glip af det . \ "

I Den Mexicanske Golf, har Halliburton også blevet beskyldt for ikke at følge proceduren. For to uger siden, fortalte kongresmedlem Bart Stupak en Repræsentanternes Hus udvalget:

\ "Halliburton, et af verdens største olie-service selskaber, siger, at det havde sikret godt gennem en procedure kaldet cementering, og at godt havde passeret en afgørende trykprøvning, men vi ved nu, det er en ufuldstændig konto. Boringen fandt pass positive trykprøvninger, men der er tegn på, at det måske ikke er gået afgørende negative trykprøvninger. \ "

Det statslige organ, der regulerer olieboringer i USA er det Minerals Management Service. Dens nyligt pensioneret chef for offshore regulering, Elmer Danenberger, kædede Montara og Golfen udslip i Kongressen vidnesbyrd tidligere i denne måned. Han bebrejdede cementering proces for disse og flere andre udslip.

Han sagde \ "18 i 39 blowouts i 15-års periode fra 1996 til 2006 involveret cementere operationer \". Han opfordrede til udviklingen af en industri standard for at løse cementere problemer og konkluderede \ "i lyset af resultaterne fra Montara blow-out (Australien), og relaterede problemer andre steder, er der betydelig international interesse på en sådan standard \".

Danenberger også sendt en henvendelse til Montara undersøgelsesudvalget i Australien. Cementere var igen i fokus.

\ "Baseret på de oplysninger, der er blevet forelagt Kommissionen, og bar integritet blev truet af mangler i cementering af de 9 5 / 8 \" beklædning. Cementere problemer er en førende årsag til såvel kontrol hændelser \ "

Cementering er ikke det eneste problem. Den Montara undersøgelse også hørt vidnesbyrd om, at den vitale pres indeslutning hætter, der anvendes til at lukke godt, var mangelfuld, og at operatøren af det Montara Well - et firma kaldet PTT - undlod at følge sine egne sikkerheds-procedurer. Der var dette alarmerende udveksling mellem advokat bistår kommissær, Tom Howe, og Craig Duncan, brønden opførelse manager for TOT.

HOWE: Så det synes som om, med hensyn til overholdelse af PTT's egen boring byggestandarder, er situationen, at ikke en eneste godt er kompatibel?
DUNCAN: Da vi ikke prøve disse korrosion caps, nej.
HOWE: Har du mener du er enig med mig?
DUNCAN: Ja.

Hvis dette er tilfældet, bør ikke flere andre brønde i Timorhavet gennemgå en hurtig sikkerhedsaudits?

Den Montara undersøgelsen skulle modtage langt mere kontrol. Det er ikke kun giver svar på de værste boreplatform katastrofe i Australiens historie, kan det også være at give værdifulde fingerpeg om årsagerne til udslippet i Den Mexicanske Golf - måske den værste boreplatform katastrofe i historien.


tirsdag den 24. august 2010

Endnu en gang Det er Bridget Otto torsdag

Torsdag skrev Bridget A Otto om to designere, og hvordan de tilsættes farve til hjem for deres klienter.

JJ De Sousa, ejer af Digs Inside & Out blev indkaldt til at gøre en høring for Sharon og George Alexander. I deres hjem malet i neutrale farver, \ "George brummede over en stue, han aldrig har brugt og Sharon simmered om, hvordan huset følte, ja, ikke sjovt. \" De Souza samlet op på farverne i parrets kunstsamling og anvendes disse farver i forhæng og møbler. Efter De Souza's arbejde, "\ George siger hans hjem føles mere moderne og afspejler kærlighed til livet han og Sharon dele og deres personligheder. \"

Bridget Otto skriver, at Lori Land boede på en husbåd, der var så trist, det \ "falmede i træværket. \" Hun ønskede at bringe i mere farve, men var bange for springet. Hun havde skrevet ned telefonnummeret på en indretningsarkitekt, Allison Smith som ejer Allison Smith Design, men havde aldrig kaldes. Ved en tilfældighed kom hun på tværs Smith igen og besluttede at mødes.

\ "... I løbet af de næste par måneder ... Smith hjalp Land vende hende husbåd til et levende hjem, der har delstatens venner siger, \" Åh, Lori. Dette er så dig. \ "

Vi elsker historier om designere, hvordan de arbejder, og hvordan de kan ændre et hus til et hjem. Otto kommer op med nogle gode eksempler på indretningsarkitekter og designprocessen.

Landfair Møbler + Design Galleri støtter indretning samfund og opfordrer dig til at kalde en til dit næste projekt.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

fredag den 13. august 2010

Beroemte - eller berygtede?

I dag har vi skabt en smule kontrovers! Ikke én, men to af vore projekter blev sat på Apartment Therapy dag. Jeg havde sendt vores lille stol makeover til folk på Ohdeedoh, tænker de måske ønsker at dele den med deres læsere. Og de gjorde! Du kan se stillingen her. Nå, forfatteren stak omkring vores blog og kunne lide vores renoveringer, så hun gjorde dette indlæg om vores badeværelse på Apartment Therapy hovedwebsted, som en del af deres badeværelse måneder serie.

Og hvad et svar den modtog - til en værdi af 62 personer (indtil videre) ringede i - for at sige, hvor meget de hader vores badeværelse renovering! Okay - jeg overdriver, kun 90% faktisk hader det:) jeg vil indrømme, når du har at mange mennesker fortæller dig, at de ikke kan lide hvad du har gjort, masser af tanker løbe igennem hovedet ... chok, vrede, defensiveness, sorg, nysgerrighed, vantro, og ambivalens var bare et par stykker.

Men nu hvor jeg har haft et par timer til at absorbere disse bemærkninger, kan jeg være lidt mere objektiv om tingene. Jeg får at vores projekter er snarere atypisk af Lejlighed Therapy æstetiske. Vi er meget mere traditionelle og konservative i vores smag og vores hjem afspejler dette. Jeg kan se, hvordan folk ville tro, at vores monokromatisk badeværelse kedeligt. Eller hvordan de ville synes, håndmalede vægmaleri var dejligt - uden at vide det omfattede alle fire vægge og loft og gjort 5'x8 'badeværelse føler klaustrofobisk. Jeg kan endda forstå deres appall på, hvordan vi fjernet jacuzzi og piedestal synker selv om disse ting ikke passer til vores families behov (funktionelt eller æstetisk).

Ved første, troede jeg, at jeg ville reagere på AT-stedet og rydde op misforståelser og give flere oplysninger om, hvorfor vi gjorde de ting, vi gjorde ... men så tænkte jeg, \ "Hvorfor bryder jeg mig? \" De folk, der forlod kommentarer sandsynligvis have smag meget anderledes end mine, og der er intet jeg kan sige, at overbevise dem om, at ja, vi har gjort de bedste beslutninger er muligt, at vi fandt alle de alternativer, at der i forbindelse med vores nabolag / house stil / livsstil / personlige behov vores valg var korrekt, at vores sved og kræfter var det værd.

For dem af jer, der har jord her via Apartment Therapy - Velkommen! Vær stikke omkring. Jeg håber, du bliver lidt. Og for dem, der kun keg ind ad døren og besluttede dette sted ikke var for dem, jeg håber du har din egen lykkeligt sted at komme hjem til. Vi crafting disse værelser i et hjem, der passer os, uanset hvad andre måtte sige - og som boligejere, bør ikke, at alle være vores mål?

fredag den 6. august 2010

100 Monkeys

Onkel, Jackson Rathbone, Jerad Anderson, Ben Graupner (ikke afbilledet: Ben Johnson)
\ "Det 'hundrededel Monkey Effect" er en virkelig cool videnskabelig erfaring, \ "Rathbone fortalte [MTV] om de meget reelle princip, der giver hans usædvanligt smart, uforudsigelig band sit navn. \ "Alle disse aber, de gav dem søde kartofler. Og aberne lærte sig hvordan man vaske dem i en strøm at gøre dem smage bedre. ... Det er dybest set ideen i den kollektive bevidsthed. Så snart så mange mennesker har en idé eller en tro, det påvirker større flertal af denne race af dyr, mennesker eller insekter. \ "
Jeg var i stand til at fange 100 Monkeys på The Viper Room den anden dag. Jeg var skeptisk, fordi jeg havde hørt ældre ting online og kunne lide det, men vidste, at bandet bestod af sangere skråstreg aktører. Der kunne gå én af to retninger; virkelig god eller hvad-det-helvede-var-de-tænke-stick-to-handler.

Jeg blev glædeligt overrasket. De var optimistiske og engagerende.

Jeg havde VIP billetter, så jeg fik en nummereret / signeret CD (deres nye album, Grape). Efter at have tilbragt [næsten] en uge med det, jeg må sige, at jeg virkelig nyder det. Alle sangene er helt forskellige, så jeg kan ikke pigeon-hullers dem i en bestemt genre. De er næsten som ... Gogol Bordello møder Richard Cheese, med vokal af Dead Mans Bones. Ja, det handler om ret.

Der er et par sange på den cd, der er store, men ikke, hvad jeg ville overveje \ "poleret. \" Disse særlige sange, vokal er fine og instrumenter er fint, men jeg tror ikke, at sporene blev lagt ret, hvis det giver mening. Jeg kender ikke nok om produktion af musik til at få tekniske om det. Ellers har de en sjov lyd, og jeg absolut anbefale dem (især da CD spor [mp3] er kun $ 10 på deres hjemmeside).

Og søde drenge! (Selv om de gik forbi mig til at gå op på scenen, og jeg vil blive overrasket, hvis de var mere end 5'8-5'9).