tirsdag den 24. august 2010

Endnu en gang Det er Bridget Otto torsdag

Torsdag skrev Bridget A Otto om to designere, og hvordan de tilsættes farve til hjem for deres klienter.

JJ De Sousa, ejer af Digs Inside & Out blev indkaldt til at gøre en høring for Sharon og George Alexander. I deres hjem malet i neutrale farver, \ "George brummede over en stue, han aldrig har brugt og Sharon simmered om, hvordan huset følte, ja, ikke sjovt. \" De Souza samlet op på farverne i parrets kunstsamling og anvendes disse farver i forhæng og møbler. Efter De Souza's arbejde, "\ George siger hans hjem føles mere moderne og afspejler kærlighed til livet han og Sharon dele og deres personligheder. \"

Bridget Otto skriver, at Lori Land boede på en husbåd, der var så trist, det \ "falmede i træværket. \" Hun ønskede at bringe i mere farve, men var bange for springet. Hun havde skrevet ned telefonnummeret på en indretningsarkitekt, Allison Smith som ejer Allison Smith Design, men havde aldrig kaldes. Ved en tilfældighed kom hun på tværs Smith igen og besluttede at mødes.

\ "... I løbet af de næste par måneder ... Smith hjalp Land vende hende husbåd til et levende hjem, der har delstatens venner siger, \" Åh, Lori. Dette er så dig. \ "

Vi elsker historier om designere, hvordan de arbejder, og hvordan de kan ændre et hus til et hjem. Otto kommer op med nogle gode eksempler på indretningsarkitekter og designprocessen.

Landfair Møbler + Design Galleri støtter indretning samfund og opfordrer dig til at kalde en til dit næste projekt.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook