lørdag den 19. december 2009

15 Best Koekken og Bad Remodeling Tips

Remodeling køkken og badeværelse projekt kan være overvældende, men kan gå på glat, hvis du kender et par af pro tips.

Planlægge frem i tiden, undgå forsinkelser: planlægge og gøre produkter valg tidligt. Planlægning ville undgå forsinkelser og hjælpe dig med at overholde dine budget.Remember det store billede: Reparation, vedligeholdelse og energi tab er forpligtet til at ske. Altid budget for disse og inddrage dem i dine beregninger, når du sammenligner priser. Dette vil hjælpe med at undgå besværet med future.Get god hjælp: Lej en entreprenør eller en remodeler der har rig erfaring med køkken og badeværelse remodellering, positiv kundereference, gode resultater med Better Business Bureau og et medlem af National Association of Remodeling Industri. Eller, hvis du kender en god remodeler, som du kan stole på, gå foran og ansætte him.Visit et job site: Når du har planer om at leje en remodeler, kontrollere hans firmaets hjemmeside. God remodelers altid opretholde en ren og en organiseret website.Safety: altid tage forholdsregler for at garantere sikkerheden. Har en lav profil og ikke diskutere detaljerne i din neighborhood.Treat din entreprenør godt: Det er den bedste, du kan gøre. Sætter pris for hans gode arbejde. Han vil være interesseret i at dele sit køkken og badeværelse remodeling tips med you.While gør dit køkken og badeværelse remodellering, insisterer altid på, om en kontrakt. Ikke har detaljeret kontrakt eller ingen kontrakt vil skabe masser af juridiske spørgsmål. Kontrakten skal indeholde adresse, startdato og en slutdato, og oplysninger om projektet, der skal gennemføres out.Be tilberedt: Remodeling er spændende. På samme tid, bør du være forberedt og få detaljer fra remodeler, at situationer forvente, når projektet er startet. Situationer som forsinkelser, besvær og frustration er alle fælles. Kom til at kende dem tidligt, vil hjælpe dig til at administrere better.Find et alternativ: I køkkenet remodeling projektet, kan du står over for mange ulemper i udførelsen af dit job. Nedsætte et midlertidigt køkken med dit køleskab og mikroovn væk fra bygningen området. Dette vil hjælpe dig til at forberede lette måltider, når needed.Pack alle porcelæn og andre breakables fra køkkenet for at undgå breaking.Express dine ideer: Kommunikere med din remodelers og få tilstrækkelig køkken og badeværelse remodeling tips fra dem. Lad dem vide, hvad du har i tankerne og arbejde together.If du er ikke en hyppig bruger af karret, springe dem og få brusebad i stedet. Dette vil spare dine penge og sikre en effektiv anvendelse too.Avoid planlægning skrivebord i køkkenet, hvis du virkelig vil sætte sig ned og planlægge i desk.Connecting rum ved at åbne vægge og gangarealer skabe mere livable rum. Dette er et stort køkken og badeværelse remodeling tip.Maximize opbevaring ved at benytte den spildte område effektivt.

Hvis du leder efter flere oplysninger om badeværelse renovering eller er på udkig efter badeværelse remodeling ideer komme og besøge mig i mit badeværelse remodeling blog.

Du vil finde masser af oplysninger om badeværelse flise design, brusebad og karbad installation, bathroom remodeling værktøjer, badeværelse renovering ideer, bathroom remodeling billeder og endda specifikke oplysninger om emnet for denne artikel: køkken og badeværelse remodeling.

onsdag den 9. december 2009

Prettying paa bagsiden af huset

Ved slutningen af vinteren, var vores hus begynder at se ledige på grund af krydsfiner, der dækker vores \ "work in progress \". Vi har for nylig installeret beadboard paneler til dækning af krydsfiner omkring køkkenet vinduet og under anden sal udhæng. Vi planlægger også at bruge beadboard på vores Verandaen loft engang til næste år.

Før

Efter

besvaerlige stilen: diktator version


Vanity Fair 2009 Web Exclusive

Inspireret af mine all time favorit skub i historien for Vanity Fair af Libyens berygtede diktator, al-Gaddafi og bogen, Diktator Style om diktator home decor, rakte Cara Joan til mig, før hun ledes ud til Nairobi.

Selv Qaddafi definerer stil-ikon af dette århundredes diktatorer, der er et par andre all time greats. Jeg ønsker ikke at ære dem, men fremhæve deres modbydelige praleri vises gennem uhyrlige kostumer / \ "uniformer \" / \ "militær honnør på deres revers.

Jeg kender et par tusinde hipster college freshman i ankelstøvler i år, at ville vende ud til disse, hvis Rachel Zoe havde dem på, eller Sea of Shoes var sportslige dem pre-fall. Vi kender han bærer helbredt sko og puster sit hår op, så han synes højere. Jeg tror, det går, er skøn er 5'3 \ "til dette barn tyran.

En af mine favoritter er Fidel Castro importeret Adidas track suit han har været sportslig sidst. Jeg spekulerer på, hvor længe jeg ville have til at stå i kø for at få en af dem i Cuba? Hvor mange rationeringskort tager det for de broderede personlige jakke? Jeg stadig elsker rød, hvid og blå ... Betsy Ross er vende sig i sin grav.

Than Shwe i Burma / Myanmar. Dette ryk er mere metal i hans hårde hjerte end spændt fast til hans jakke i form af medaljer. Husk cyklonen i 2008, der ramte Myanmar i maj, og han ville ikke tillade nødhjælp? Jeg tror, at han skal være frataget sin falske medaljer til at flytte. FAIL. Ikke lade være .... alt det guld, og de smukke bånd.

Gamle skole, men hat er så cool. Mobutu Sese Seko. Jeg ville ønske jeg kunne have stukket ham i ansigtet og sætte ham til hvile for terror i Zaire. Jeg ville have taget hatten før flygtede. Jeg elsker også sort tyk, men ikke horn kantede briller. De har været flyder ind og ud af stil, men jeg altid grave.

Også røvere i 1997 ransagede hans hjem og glemte at tage denne perle med dem. Jeg har brug for denne stol i min stue, genoprettet til godhed for godhed. Fredsforhandlingerne i mit sted i aften.

Please, please tage et minut til at kigge på, at diasshowet og være parat til at læse den glimrende leveret billedtekster. Jeg fandt også denne perle takket være vores Big Brother og elsker Google. Stuff diktatorer som.

Courtesy formentioned site: For skydeøvelse og inspiration til at vise op til valg og eje en pistol. (Stab. Stab. Jeg skrev det sidste smule for mine venner, som er djævelsk imod Big F politisk. Let's hjerte hinanden begge veje, skal vi? Practice den kærlighed, du prædiker.)

faithsalutes frihed fra tvangsarbejde. Happy Labor Day!

lørdag den 28. november 2009

Kultur paa Netflix

Netflix CEO Reed Hastings har en meget interessant præsentation, \ "Vores Frihed og Ansvar Kultur \", med nogle tankevækkende ideer til at drive en virksomhed.

Nogle uddrag: Tænk, hvis hver person [du arbejdet med] er en person, du respekterer og lære af ... I kreativt arbejde, er det bedste x10 bedre end gennemsnittet ... [A] god arbejdsplads [består] af fantastiske kolleger.

Ansvarlige mennesker trives med frihed og er værd at frihed ... [Det er] selv motiverende, [pick] op papirkurven liggende på gulvet, [og opfører sig] som en ejer ... Vores model er at øge medarbejder frihed, som vi dyrker i stedet begrænse den ... Undgå kaos, som du vokse med stadig mere højtydende mennesker, ikke med regler.

Betal i toppen af markedet er kernen til højtydende kultur. Et udestående medarbejderen får lavet mere og koster mindre end to passende ansatte ... Vi betaler i toppen af markedet ... Giv folk store lønninger ... ingen bonus ... ingen aktieoptioner ... [og] stor sundhedsplan ... [Alle føler sig] de bliver godt betalt i forhold til deres andre muligheder ... Næsten alle tidligere ansatte vil tage et skridt ned i comp til deres næste job.

Vi forsøger at slippe af regler, når vi kan .... Den Netflix ferie tracking politik [er, at] der ikke er nogen politiske eller sporing. Der er også noget tøj politik på Netflix, men ingen er kommet til at arbejde nøgen sidst ... Netflix politik for expensing ... [er] fem ord lang ... \ "handler i Netflix's bedste interesse \" ... Du behøver ikke detaljeret politik for everything.Reed også gør en stor punkt om, hvordan man kan organisere store virksomheder, siger han foretrækker at tilpasse grupper på mål og strategier og samtidig minimere møder i taktik. Han står i kontrast denne med \ "tæt-koblede Monoliter \", hvor alt er dårligt kontrollerede (normalt oppefra og ned) og \ "uafhængig siloer \", hvor grupper (fx ingeniør-og markedsføring) arbejder så selvstændigt, at \ "fremmedgørelse og mistænksomhed \" krybe i.

Der er nogle forslag, jeg er uenig med. For det første mener jeg, Reed's påstand om, at Netflix bør brand med \ "generøse fratrædelsesgodtgørelse \" mennesker, som ledere ville ikke \ "kæmpe hårdt for at holde på Netflix \", hvis de var til at true med at forlade konflikter med Reeds senere råd, at lederne ikke skal bebrejde nogen som \ "gør noget dumt \", men snarere spørge sig selv, hvad \ "kontekst [lederen] ikke har fastsat. \" Personligt, når en person håndterer jeg ikke gør det godt, jeg bebrejder mig selv, ikke dem, og jeg tror Reed burde have understregede at finde folk retten udfordring snarere end antyder bare at give dem boot.

For det andet mener jeg, Reed's råd til at skubbe ny software til hjemmesiden hver anden uge er ikke nær hyppigt nok - Jeg vil hellere have mindst en daglig - og jeg ser også dette som i modstrid med hans senere hævder, at han ønsker \ "hurtig innovation \ ", \" fremragende udførelse \ "og \" for at være store og hurtige og fleksible \ ".

Men alt i alt en stor præsentation med fremragende mad til eftertanke. Det er et must-read for enhver, at tænke over, hvordan du bruger organisationskultur til at hjælpe med at styre en virksomhed, fra små nystartede til oppustet corporate imperier.

Se også min gamle 2006 indlæg, \ "Ledelse og incitamenter på Google \", der diskuterer Googles virksomhedskultur.

[Netflix slides findes via Ruben Ortega, TechCrunch, og Hacking Netflix]

Update: Scott Berkun har nogle gode tanker om de dias, herunder rart henvisninger til Zappos '\ "betale for at afslutte \" idé, og \ "Lefferts lov forvaltning \".

søndag den 22. november 2009

Chubby Chubby Changas

>> Så meget mærkeligt og lidt foruroligende Kim Fung legetøjet er blevet terroriserer mig om status for min vægt på raffinaderierne 29 ... specifikt at henvise til min kærlighed til 'ost' og mine buttede ansigt. Ja, jeg har en buttet ansigt, men nej, det er ikke ned til ost (faktisk har jeg et alvorligt ost intolerance problem ... se nedenfor). Denne post vil derfor hælde benzin på Kim Fung Toy's maniske vægt kommentere, da jeg officielt hellbent på at gå for højt loops trykte bedstemor pant at pirret min interesse på Peter Som præsentation og derefter blev endelig indviet i finalen af Dolce & Gabbana i går . Når det er sagt, er jeg stadig ikke ved at gå nøgne knickered til alle og enhver, så noget spring gerne en organza nederdel eller tunika bliver nødt til at gå over til anden form for dækning.

Peter Som S / S 10


(Pics af Shawn Brackbill for DazedDigital)

Dolce & Gabbana S / S 10


(Billeder fra Swide og Dolce & Gabbana site)

Dette er derfor et forvarsel til Kim Fung legetøj eller andre menneskers veje-o-meter derude. Afværge dine øjne næste sommer. Min buttede changa (inspireret af en kinesisk takeaway på min høje gade med samme navn) lår er en slags for at blive sluppet løs med nogle udvidede, lidt skrigende floral prints, der dækker op chocha område (merci Daddy Likey ... ). Og for dine oplysninger, er det den ekstreme mængde svinekød knitrende, bøf med et bundt af fedt marmorering og cremet kartoffel dauphinoise, der holder disse ekstra buttede kinder, og jeg ville ikke give nogen af, at op til nogen eller noget.

lørdag den 14. november 2009

Gamle Sherwood by Protest.

Hvad er disse mennesker, der protesterer? Hvorfor er de kommet til Robin Hood for hjælp?


KLIK HER for svaret.


fredag den 6. november 2009

Universitetsstuderende Udlaan

Det er bedst for en studerende at kende de vilkår og betingelser, samt de nødvendige forpligtelser i forhold til kollegiet Studielånssystem, inden den kan tildeles en sådan gæld. Visse forpligtelser, såsom ændring af kontakt adresse forventes fra enhver modtager-studerende på et kollegium studielån. Når en studerende, der modtager en af kollegiets Studielånssystem ændrer oplysninger til långiver i form af en ændring i adressen, skal CPR-nummer, telefonnummer eller navn, sådan långiver blive underrettet med øjeblikkelig virkning, og dermed følger med den nye kontaktoplysninger. En elev-modtager af College Student Loan, der optager et nyt job skal hurtigt anmelde hans / hendes långiver i det nye job taget såvel som arbejdsgiver. Studerende frit for at anmode om udsættelse lån eller lån tålmodighed, afhængigt af behovet for disse studerende.

Der bør dog ikke studerende implicit, eksplicit eller på anden måde antage, at sådanne anmodninger er indrømmet indtil formelt er bevist. Det er tilrådeligt at fortsætte med låneafdrag før anmodningen er godkendt. Holde en god kredit historie har mere fordel, når de ansøger om et større lån i fremtiden. Som nævnt tidligere studerende, der finder det temmelig vanskeligt at servicere deres gæld kunne vælge at gøre lån udsættelse anmodninger. En fordel for et kollegium studerende lån er den afdragsfri periode, der gives til elev-modtagere, der stræber efter at opfylde deres lån forpligtelser. Långiver er klar over de udfordringer, som elever, der får tildelt en af kollegiet Studielånssystem, og dermed en alternativ gennem lån overbærenhed. Studerende, der er fanget kontanter kunne tænke gennem at opnå en gradueret betalingsplan til at lette deres lån tilbagebetalt byrde.

En elev-modtageren af College Student Loan bør overveje muligheden for at få en indkomst-baseret betalingsplan. Hvorfor ikke vælge statslån eller andre private långivere College Studielånssystem, fordi den kunne være interessant at vide, at disse muligheder tilgodese en tidlig tilbagebetalte lån uden forudbetaling konsekvens opkrævet. I så meget som studerende forventes at tage de ovennævnte forhold i betragtning, at de også skal anmode om visse oplysninger fra långiver. Den første ting, der kommer til sindet af en låntager er lånet rente, bortset fra lån, gebyrer og en samlet tilbagebetaling tidsplan. Andre ting at bemærke kan omfatte betaling optioner samt detaljer om balancen på grund på lånet. Der skal være dokumentation for, normalt skriftligt, at fastslå, at en låntager har tilbagebetalt et kollegium Student Loan i fuld

torsdag den 29. oktober 2009

Spis med din familie & A (ulaekkert) aarsagen til at du skal spise hjemmelavet mad

Free Stock Photos for websites - FreeDigitalPhotos.net
Da jeg gik i retning af MRT station i morges, så jeg en foruroligende scene, som fik mig til at skrive blog-indlæg for i dag, som har titlen som sådan.

Før jeg lader katten ud af sækken ved at fortælle dig, hvad dette modbydelige Årsagen er, lad os huske det mere almindelige, SANER, mere 'æstetiske' og mere almindelige grunde til hvorfor du bør gøre det til et punkt til at gå hjem og spise hjemme - lavet mad.

For det første, som, hvad regeringen har været opmuntrende os gøre det via sin »Spis med din familie Day ', spiser hjemmelavet mad vil kun bringe familien tættere sammen, da det kan være det eneste tidspunkt, hvor hele familien sidder sammen som én og interagere mellem sig over en bred vifte af emner og spørgsmål fra jordnære spekulationer til tanke-tunge sager.

For det andet spiser hjemmelavede måltider i hjemmet er en velsignelse! De måltider tilberedt af din mor, dig selv eller din ægtefælle (eller en kombination af en af dem) er krydret med kærlig pleje symbiotisk af mødre eller dedikation og kærlighed til måltidet regnskabsudarbejderne.

For det tredje, hjemmelavede måltider er helt klart sundere, da de ikke er belastet med masser og masser af sukker, salt og MSG så karakteristisk for den uden måltider. Mad regnskabsudarbejderne som fordærvet vores helbred med deres skefulde af MSG og salt skal straffes ved at spise en flaske af MSG eller salt med samme kapacitet!

For det fjerde, hjemmelavede måltider er helt klart mere økonomisk end måltider udenfor. En pose nudler købt fra NTUC er mere end nok til at stege nogle plader af "Char Kway Teow" sammenlignet med en plade af samme tallerken prismærket let på $ 3 udenfor!

Lad mig nu komme til den femte og den mest modbydelige hvorfor du skal også spise hjemmelavede måltider. Har du spist dine måltider allerede? Hvis nej, bedes du lukke denne blog og besøge det igen efter måltidet. Hvis ja, er du klar ????????? Okay god, lader gå videre!

Da jeg gik forbi en fødevare butik, så jeg rester af fødevarer i tallerkener og skåle på et bord! Godt på dette tidspunkt, kan du sige, om den modbydelige rester er forsvarligt at spise hjemmelavet mad? Nå delvis, men jeg er ikke færdig: Disse levn er grum foraged, overfaldet og spist af dusinvis af fugle! Hvis du ikke er Singapore, så ked af fuglene er ikke, hvad man kunne se i fangenskab i Jurong Bird Park, er disse fugle såsom mynahs og spurve, selvom jeg kan se en ørn, der sigter til, at 10% kylling underlår i himlen ( bare for sjov!)

Synet ER SÅ ulækkert! Og denne scene er ikke ualmindeligt for mig så mange gange jeg har set før i vores Hawker centre, folk bestiller nogle retter, der forlader dem til bordet, ubevogtet at få en ledsager drikke. Mens de var væk, deres måltider blev angrebet af en eller to krager, spurve eller mynahs som efter snuppe en morseful af fødevarer fløj hurtigt væk! Den stakkels kunde kom tilbage til måltidet, tænker alt var stadig "Singapore Okay"! På disse tidspunkter, vil jeg fortælle kunden om "fuglefoder røvere"!

Pladerne skal vaskes grundigt efter hvert måltid! Bestemt, ønsker vi ikke at arve DNA af vores lokale fugle!

lørdag den 24. oktober 2009

September Forecasting

Hvad enten det er ren spekulation eller ved videnskabelige betyder, at vi alle ønsker at forudsige vejret med henblik på at blive udarbejdet. \ "Advaret er forearmed \" som det er sagt.

Jeg kan godt lide at se i den Landmænd Almanac, og nogle gange jeg huske at kontrollere deres rigtighed senere, og nogle gange jeg ikke. Jeg formoder, du kan sige, at betyder, at jeg ikke tager det alvorligt nok, men det er sandsynligt, at effekten af det moderne liv, der gør sådan noget perifert, når det plejede at være et spørgsmål om meget mere import.

Jeg vil også tage tid til at gøre dig opmærksom på, at jeg vil være på kort afbrydelse i løbet af slutningen af september til den første uge i oktober.


September 17, 19, 20-Glød Days

Folklore har det, at vejret på hver af disse tre dage forudsiger vejret i tre på hinanden følgende måneder, det vil sige, onsdag 17. sep prognoser vejret for oktober, fredag, September 19, i november, og lørdag, 20. september til december .

Prognosen fra den gamle Farmers Almanak for september i vores område (lavere Great Lakes) er:
September 2009
Avg. Temperatur: 62 ° (1 ° nedenfor avg.)
Nedbør: 2 \ "(1.5 \" nedenfor avg.)
1-3 september: spredte t-storme, varme
4-9 september: Sunny, cool
10-16 september: spredte t-storme, varme
17-24 september: Showers, så solrig, cool
25-27 september: T-storm, så solrig
28-30 september: Showers, kølige

Nå, skal vi se.

= opdateret for at tilføje

... og for dem at vide, om vinteren forude, citerer CNN den Landmænd Almanac for at sige:
\ "Old Man Vinteren er virkelig hammer folk i Midtvesten og øvre Store Søers region med meget koldt og meget sneklædte betingelser. \"

fredag den 16. oktober 2009

Nyt logo for DragonFly haven.


Haven har en officiel nyt logo, jeg fandt denne søde guldsmed i en butik på Sanibel Island.
Disse regn liljer er i fuldt flor i denne weekend, de kun blomstrer en gang om året, men når de gør det, de lægger på et show.

August er min mindst foretrukne tidspunkter af året i South Florida, ved den tid, det kommer rundt, vi alle er så træt af varmen. Hvert år vi fortæller os selv, at dette er den hotteste August nogensinde, og dette er ingen undtagelse.
Her til formiddag var jeg i haven fra 7 til 9, jeg har nogle lugning og klippede nogle buske, men i midten af formiddagen var det tid til at komme uafhæn til AC.
Denne uge var jeg så travlt på arbejdet, at jeg ikke havde tid til at besøge min foretrukne blogs, jeg håber at indhente denne weekend.

torsdag den 1. oktober 2009

Økonom land for land omloeb kort

En uofficiel byder på en opdeling af Economist's magasin omsætning, og hjemmesiden hits er hoppe omkring Twitter i dag. Webstedet præsenterer Economist's ABC omsætning numre i et smart flash præsentation format, som giver dig mulighed for at filtrere resultaterne efter land og kontinent, og at eksportere de data, som et diagram. interessant, at land-for-land tal viser [...]

torsdag den 24. september 2009

Nye vaerktoejer. Rhonda Forever.

Designværktøjer er under udvikling. Den næste generation vil grine ad os for brug af CAD. Hvordan vil det være i den nærmeste fremtid?

Hænderne på skærmen tilhører James Paterson. Han bruger \ "Rhonda \", en 3D-tegning-værktøj udviklet af Amit Pitaru circa 2003. De har netop startet beta-test.

indhold af anArchitecture

tirsdag den 22. september 2009

Hvad der ellers skal jeg goere med dette Thing?



Jeg undskylder for den dårlige billedkvalitet, men det blev taget med mine medarbejdere iphone som han lo ad min imponerende evne til at balancere kontorartikler på min ginormous mave. Hvilende på min \ "Det er alvorligt, kan \ 't get any større \" mave er en hæftemaskine, tape dispenser, tastatur støv ophæve spraydåse, en flaske solcreme og en lille cheeseburger-formet stressbold. Drøftede vi lægge hele computerskærmen på det så godt, men troede vi \ 'd presse vores lykke.

Så næste gang du \ 're blot et par dage væk fra din forfaldsdagen (Mandag, 17 August), kan du have det sjovt med dine kolleger med at indlæse din mave op med alt, hvad de kan finde og derefter få et godt grin på din bekostning! Sikke en fantastisk måde at tilbringe en frokostpause!

PS Jeg kunne ikke \ 't have opnået denne bedrift uden bistand fra Cheri, (hendes hånd vises i ovenstående billede), der fungerede som min højre hånd-mand (ha ha. Get it?) I denne farefulde graviditet balanceakt.

fredag den 11. september 2009

Fodbold \ 'ikke om homofobi \'

Engelsk fodbold er \ "institutionelt homofobisk \", de homoseksuelles rettigheder gruppe Stonewall fordringer.

fredag den 4. september 2009

fredag den 28. august 2009

Anbefalet laesning: Joe Dreitler om \ "Hvorfor TTAB faaet det paa plads i Medinol

Joe Dreitler er en bona fide varemærke ekspert, og han har stærke synspunkter om Lanham Act's \ "brug \" krav og TTAB's svig doktrin. Jeg ved, fordi Joe sender mig hans kommentarer når jeg drøfte en bedrageri sag. Jeg har for nylig overtalt ham til at fastsætte hans tanker om den nuværende tilstand af svig retspraksis, og han er en vigtig historisk perspektiv om emnet i sin artikel, \ "Hvorfor TTAB fået det på plads i Medinol. \" (Pdf her).


Joe hævder, at Medinol beslutning er signifikant \ ", fordi det, der er fastlagt en klar linje, objektiv standard for svig. \"

Faktisk, da denne baggrund og klart sprog i statutten og lovgivningsmæssige hensigt i 1988 at ændre Lanham lov til:

1) kræver, afsnit 44 ansøgere til at have en bona fide hensigt at anvende mærket på al god og service, som de finder anvendelse, og
2) kræve, at alle sagsøgeren at have gjort bona fide-kommerciel brug på hver eneste gode i deres anvendelse baseret ansøgning, erklæring om anvendelse, afsnit 8 erklæring og ansøgning om fornyelse,

Det er svært at forestille sig, hvordan TTAB kunne have gjort andet end annullere NEUROVASX registreringen for "medicinsk udstyr, nemlig stents og katetre."
Han finder det \ "beklageligt \" at AIPLA, bestået en bestyrelse beslutning i 2007 kritisk over Medinol, og derefter indgives \ "hvad kan charitably kan kalde en uvederhæftig amicus curiae kort i appel til CAFC af Bose Corp v. Hexawave Inc., 88 USPQ2d 1332 (TTAB 2007), der involverer svig baseret på at underskrive en tro og love-erklæring i brug, når der ikke var brug af varemærket for visse varer eller tjenesteydelser. \ "[SeeTTABloghere].

Hvis varemærkeindehavere er tilladt at indgive falsk, tro og love-erklæringer om brug med USPTO og ikke automatisk få deres varemærke registreringer aflyst, hvilken type system gør USA? Har vi en "liberal" bruge systemet? Hvis Federal Circuit enig med AIPLA holdning er vi tilbage på et kvasi token bruge systemet - som er præcis modsat den sproglige og lovgivningsmæssige hensigtserklæring af TLRA af 1988.

Jeg er sikker på, at du vil finde Joe's provokerende artikel både interessant og oplysende. Jeg gjorde.
.

onsdag den 26. august 2009

En Stress Free Life Med en nominel vaerdi-Fordele ved at bruge Music Download Sites

Begrebet digital musik vinder stor popularitet. Faktisk musik download hjemmesider bliver stadig mere populære. Med denne nye teknologi, musik er blevet mere tilgængelige for mennesker rundt om kloden. Uanset om du er bosiddende i Norge eller i Japan eller andre dele af verden, kan du lytte til din yndlingsmusik som helst grund til denne digitale teknologi. Det har åbnet en stor døren for musikelskere for at nyde deres yndlingsmusik. Enhver form for musik kan downloades f. ..

onsdag den 19. august 2009

Meteorite mineral i lab

Ved Victoria Gill
Videnskab reporter, BBC News

Ved at smække materialer sammen, videnskabsfolk har gjort et mineral, der findes naturligvis kun i meteorites og dybe lag af Jordens \ 's kappe.

Deres vellykkede "chok" eksperiment afslører nye fingerpeg om dannelsen af vores tidlige Solsystem.

Holdet rapport produktion af mineralet wadsleyite i tidsskriftet PNAS.

Dets oprettelse i laboratoriet viser, at genstande, der kolliderede at danne planeter kan have været langt mindre end tidligere antaget.

Dette kunne støtte forståelse af, hvordan støv og gas, som består vores Solsystem omkring 4,6 milliarder år siden smeltet i planeter.

Det hold, der blev ledet af Thomas Ahrens ved California Institute of Technology (Caltech) i Pasadena, genskabt begyndelsen Solsystem sammenstød i laboratoriet ved at lancere en prik en lang pistol på to materialer - magnesiumoxid og siliciumdioxid (eller kvartsapparatur).

De to materialer var forankret i en stål nyttiggørelse Afdeling, boltet til snude af pistolen.

"Vi har lanceret en tantal prik, der ramte staalkammer og genereret en trykbølge, som rejste gennem stål og til stikprøven," forklarede Paul Asimow, en forfatter af undersøgelsen, der også er en forsker ved Caltech.

"Som [bølge] opformerede gennem det materiale, der blev genereret høje tryk og høje temperaturer for en meget kort tid."

Ved savning de staalkammer i halvdelen, forskerne var i stand til at inddrive den prøve, og undersøge, hvad de havde skabt ved hjælp af en række følsomme analysemetoder.

"Vi bekræftede, at bruge scanning elektronmikroskopi, at det var wadsleyite. Og det også muligt for os at fastslå størrelsen af det korn," sagde Dr. Asimow.

"Det \ 'sa vigtig del af vores undersøgelse - har vi ikke kun gjort wadsleyite, har vi gjort kerner af det, der var mindst et par mikrometer (nogle få tusindedele af en millimeter) i størrelse."

Kort chok

Tidligere forsøg er lykkedes at gøre wadsleyite, men disse bestræbelser involveret lægge prøver under meget højt tryk i lange perioder. Det er første gang mineralet er indgået i en chok eksperiment.

Dr. Asimow forklarede, at før dette, er de fleste forskere ment, at de mineralske tog forholdsvis lang tid at gøre - og at meteorites indeholdende det ville have for at blive udsat for store belastninger i et par sekunder.

Her er forskere gjort det i en microsecond - eller en milliontedel af et sekund.

"Disse chokbølger rejse med hastigheder i størrelsesordenen 10 km i sekundet, så for at forblive på højtryk for en hel anden, ville du brug for at køre sammen to ting, der er 10 km i diameter," sagde Dr. Asimow.

Oprettelse af mineral i en microsecond viser, at presset er nødvendige for at skabe det kunne være genereret af virkningen af objekter blot få meter i diameter.

"Alt omkring 4,6 milliarder år siden blev gas og støv, men noget vi endte med store planeter," sagde Dr. Asimow.

"Disse støv partikler accreted i større og større objekter. Og det \ 's vigtigt for os at forstå, at processen for at forstå geokemi af Jorden."

Douglas Rumble, et geophysicist fra The Carnegie Institution of Washington sagde: "Man har nu til at overveje, om chok funktioner i meteorites kunne have været forårsaget af store eller små sammenstød."

"Det næste skridt er at gøre mere for eksperimenter og forsøge yderligere teknikker, der giver [meget høj] beslutning, så vi kan forstå figurer og mikrostrukturer ... af wadsleyite krystaller."

lørdag den 8. august 2009

Vindue paa Eurasien: Deadly Etnisk Clash i lukkede City stoeder op russiske Missile Test Site

Paul Goble

Wien, den 3 august - En dødelig sammenstød mellem etniske tjetjenere og etniske russere i en lukket by i nærheden af et missil prøveområde i Astrakhan oblast på 19 juli begge har vakt frygt blandt mange russere i en ny bølge af Kondopoga-type vold i hele landet, og rejste spørgsmål om sikkerhed i nogle af Moskvas mest følsomme militære faciliteter.
Og disse bekymringer er blevet intensiveret, fordi russiske embedsmænd første forsøgte at undertrykke mediernes dækning, således at området til bloggere - hvoraf nogle som dem tilsluttet Bevægelsen mod ulovlig indvandring (DPNI) har deres egne dagsordener - og derefter downplaying begivenhederne på måder, der har ført flere mennesker til at spørge, hvad der rent faktisk fandt sted.
Indtil slutningen af sidste uge, som forskellige russiske nyhedsbureauer påpeget siden fredag, sammenstød i den lukkede by Znamensk nær Kapustin Yar militær raket forsøgslaboratoriet havde "bliver kun kendes fra kommunikation af lokale beboere indsendt på hjemmesider på internettet "(nr2.ru/incidents/243027.html).
Nogle af disse første rapporter blev støbt i yderst dramatisk sprog. For eksempel en, der er blevet vist på en række lokaliteter bar titlen "" Den erobret City, ' "og dens indhold bedt DPNI give det undertitlen" Historien om en øjenvidne til den blodige Slagtning af russere, der udføres af kaukasiere "( www.dpni.org/articles/lenta_novo/12963/).
Nu, enten bedt om at undersøge, hvad der skete ved sådanne historier eller opfordret til at gøre det af embedsmænd bekymret over, at rygterne om disse begivenheder, hvis de får lov at cirkulere ubestridte kunne udløse endnu flere konflikter, mainstream russiske nyheder forretninger er begyndt at stige historien, selv på måder, der stadig rejser flere spørgsmål end svar.
I en sammenfatning af, hvad disse agenturer og aviser har rapporteret hidtil, Regions.ru dag, giver en beskrivelse af, hvad der skete, at de fleste regnskaber synes at være enige om, og en liste over de hurtigt multiplicere forklaringer på, hvad der skete, ydet af deltagere, lokale beboere, og embedsmænd i forskellige former (www.regions.ru/news/2230481/).
Ifølge nyhedsbureauet, der var "en masse kampen mellem tjetjenere og russere" med skydning og ofre med deltagelse af mindst 150 personer "på det område med lukkede territoriale dannelse af Znamensk i Astrakhan oblast" tilstoedende landsbyen Kapustin-Yar som er "de vigtigste raket prøveområde af Rusland."
Desuden Regions.ru fortsætter, som følge af konflikten, at flere personer blev indlagt og en 28-årig russisk, Vitaly Mil'kov, døde af sår, han havde modtaget. Umiddelbart efter kampen, det organ, siger, tjenestemænd indført et udgangsforbud og oversvømmede Znamensk med yderligere militsen afdelinger.
Men efter, at nyhedsbureauet siger i en rapport overskrift "Kapustin Yar: A Bandit Clash eller en ny Kondopoga?" Regnskaberne for de lokale beboere, deltagere i de sammenstød, og embedsmænd på alle niveauer er afveget med nogle forklaringer allerede så stort, at det bliver stadig mere vanskeligt at vide, hvad der rent faktisk skete.
Lokale befolkning, den siger, bebrejder kaukasiere, meget som russerne gjorde for sammenstødene i Karelsk byen Kondopoga i sommeren 2006. Desuden er de lokale folk siger, de lokale militser kendte til planerne i kaukasiere i forvejen, og gjorde ikke noget, der tilsyneladende har planer om at bruge vold som en lejlighed til at udvise dem fra byens markeder.
Deltagerne pegede på forskellige udløsende begivenheder, der spænder fra personlige antipathies på en café i en bilulykke for en kamp mellem kriminelle grupper. Og nogle embedsmænd foreslog hele arrangementet var blevet iscenesat med henblik på at øge chancerne for den ene eller den anden kandidat i kommende valg.
Men de lokale embedsmænd har været konsekvent. De fortsætter med at benægte, at etnicitet havde noget at gøre med konflikten, at skyde skylden på det hele på "hverdagen" problemer og arkivering afgifter efter Mil'kov døde kun for "tilsigtet anvendelse af skade på sundhed" og "hooliganisme begået af en gruppe af personer på grundlag af forudgående aftale. "
Mere information kan overflade i de kommende dage, men to elementer i dette sammenstød allerede genererer reelle bekymringer. På den ene side er mange af dem, der bor nær Kapustin Yar har adgang til pistoler og knowhow til at anvende dem, hvilket kan betyde eventuelle fremtidige sammenstød kan være mere voldelige (www.mk.ru/incident/publications/327411.html).
Og på den anden - og det er måske det mest foruroligende aspekt af alle - Russiske embedsmænd angiveligt var overrasket over at diskutere, at det lukkede byen Znamensk for hvilke særlige adgangskort kræves var "fuld af uregistrerede beboere," et mønster, der rejser spørgsmål om sikkerhed på russiske militære faciliteter mere generelt (nr2.ru/incidents/243027.html).

fredag den 31. juli 2009

Spotify fastsaetter sine sevaerdigheder paa iPhone

Ved Rory Cellan-Jones
Teknologi korrespondent, BBC News

Den svenske musik streaming service Spotify planlægger at lancere sin første mobil anvendelse inden for få dage.

Selskabet har indsendt ansøgningen til Apple 's iTunes App Store for godkendelse.

Hvis givet clearance, Spotify 's tjeneste vil derefter være tilgængelig for brugerne at hente på iPhones.

Spotify er blevet kaldt en "iTunes killer" på grund af dens brugervenlighed og dens omfattende, frie bibliotek af millioner af sange.

Det er også set på som en mulig redningsmand for musikindustrien, i sit forsøg på at tilbyde alternativer til pirateri.

BBC forstår, at programmet er udviklet til at søge efter ny musik, og lad iPhone brugere downloade musik til deres telefoner.

Det vil også give brugerne mulighed for at streame spillelister.

Spotify hasn 't afslørede hvad ansøgningen vil koste, men der ' s været spekulationer, at det kun vil være til rådighed for premium-abonnenter, som i øjeblikket betaler £ 9,99 for en måned til at bruge tjenesten på deres computere uden reklamer.

Tjenesten, som blev iværksat sidste år, nu har mere end en million brugere i Storbritannien, og mere end seks millioner i hele Europa.

Det har endnu ikke lanceret i USA, men siger, at den agter at gøre dette inden udgangen af året.

Selskabet har allerede demonstreret en ansøgning til mobiltelefoner kører Google 's Android software, selv om det ikke er blevet gjort tilgængelig for offentligheden.

lørdag den 25. juli 2009

Flintoff inspirerer England sejr

Anden Aske Test, Lord 's (dag fem): England 425 & 311-6 dec beat Australien 215 & 406Match scorecard

Af Oliver Brett
BBC Sport på Lord 's

England tog et 1-0 bly i asken række og sluttede en 75-årig venter på en vinder mod Australien på Lord 's som de indpakkede en 115-run vinde før frokost på den sidste dag i den anden prøve.

Andrew Flintoff i sin endelige test udseende på den berømte gamle jorden, trodsede sine kvæstelser at tage tre af de fem wickets England brug for i en usædvanlig 10-over magi til at slutte med 3-43 om dagen og 5-92 i innings.

Hvad lovet at være nervøs morgenen for England fans blev snart en mere behagelig udsigt når Flintoff med en typisk inspirational magi aske bowling, steg en låge med sit fjerde kugle i dag, den 10. i alt.

Flintoff havde Brad Haddin, som havde overlevet i mere end tre timer på søndag, er fanget på anden glide af Paul Collingwood for 80 og Australien blev 313-6, stadig 209 løber væk fra at udfylde en all-time record chase i en landskamp.

606: DEBAT

"Tillykke til England, de fortjente deres sejr efter outplaying Australien i alle afdelinger"


MUFC London røde farver

Mitchell Johnson kom og red sin lykke, tilføjer 43 med overnatning helten Michael Clarke. Han sidst færdig med 63, spiller nogle fine skud mod slutningen, da Australien blev bowled ud for 406.

Men det var Clarke, som var den anden mand til at falde i dag, til 136, da han forsøgte en ambitiøs skudt i Graeme Swann 's første over.

Ved nu, at selv de mest pessimistiske of England fans blev scenting sejr. Og at humøret blev endnu lysere når Nathan Hauritz varede kun fem bolde, før det faldt til ukuelig Flintoff, der også frifandt Peter Siddle.

Swann pakket det hele op, udjævning Johnson 's midt stangfiskerfartøjer som venstre-hander anklaget ham.

Såvel som den første Aske vinde for England ved hjem cricket siden 1934, blev det også kun deres andet siden 1896.

De nu gå videre til den tredje Test på Edgbaston begynder den 30. juli med alle initiativ, mens Australien vil helt sikkert blive tvunget ud i ændringer - med deres Seam-bowling afdeling Sørg for at komme under mikroskop.

Der var en spektakulær, forventningsfulde atmosfære i starten. Usædvanligt, at alle billetter var på forhånd solgt til den sidste dag af en kamp, og med medlemmerne også udklækker i kraft, er det kun nogle af de områder i virksomhederne kiggede lidt tynd.

England begyndte med en bold, der var seks fremførsler gamle, og deres overnatning nerver blev afregnet, når Flintoff testet Haddin uden for off-stub og Collingwood holdt en lav, men ubestrideligt rense fangsten.

Flintoff fortsat at udgøre en trussel med næsten hver levering han bowled. Clarke ikke at ligne en batsman med et århundrede til sit navn, og med den tid, Johnson havde nået fire han allerede havde haft to heldige undslipper.

Første, han nicked retning tværkraftmåler, fangsten ikke helt regnskabsmæssige og derefter en udmærket lbw appel skulle kvæles af Rudi Koertzen 's opfordring af ikke-ball.

James Anderson var ikke helt den samme form for trussel, og efter tre fremførsler blev erstattet af Stuart Broad. Johnson kanter, men igen bolden kastet lige før nå tværkraftmåler cordon. Den resulterende enkelt anlagt Clarke tilbage i strejke, og han ramte en smuk off-drev til fire.

Anderson holdt skiftende hans bowlers på Nursery End, og efter tre overtagelser af overordnede valgt den spin af Swann.

Det viste en inspireret flytte. Off-spinderske har udviklet en ganske håndelag for at træffe wickets i første overtagelse af en magi, og Clarke - som afgørende havde været holdt stille ved nøjagtig seamers - følt behov for at pålægge sig selv.

Han sprunget ned luge, yorked selv, og bolden slået til klip off-stub. Kort tid efter, Hauritz compliantly valgte at forlade en Flintoff levering at bowled ham om vinkel før Johnson fik heldig igen, Swann droppe en kraftig fanget-og bowled chance.

Australien var ikke om at give England nogen i sidste øjeblik heartache dog. Flintoff slå nummer 10 Siddle for tempo, scuttling en i hans stumps, forlader Johnson og sidste mand Ben Hilfenhaus kræver 134 for at vinde.

Det var aldrig på kortene, og med frokost stadig 20 minutter væk Swann leveres nådesstødet.

tirsdag den 14. juli 2009

Telefon haner: Nu beskylder vogter 'vildledende offentlige '

News International har udgivet en detaljeret redegørelse afvise mange af de Guardianæs påstande om en kultur af telefon aflytning på Nyheder i verden.

mandag den 13. juli 2009

Woods saeler PGA National sejr

Afsluttende runde score: (US medmindre) -13 T Woods -12 H Mahan -9 A Kim-8B Molder-7B Snedeker, L GloverSelected andre: -4 J Rose (Eng) +11 B Davis (Eng), M Laird ( SCO)

Tiger Woods clinched sin 68. PGA Tour vinder på PGA National i Maryland, på trods af en suveræn sidste runde bølge fra stipendiaten amerikanske Hunter Mahan.

Woods, der delte den ene dag føre med Anthony Kim, overtog titlen som en skudt efter at optagelsen er en tre-til 67 for i alt 13 under par.

Mahan forvaltes en fantastisk runde i 62 til uafgjort for føringen inden Woods trukket klar med en badmintonbold på 16..

Kim færdig på ni under et skud foran amerikanske landsmand Bryce Molder.

Det var Woods 'tredje vinder af den sæson, der har sejret ved Arnold Palmer Invitational og sidste måned ' s Memorial.

torsdag den 2. juli 2009

Saudi grooms tilbydes gratis bryllupper for at slutte rygning

En velgørenhed i den saudiske hovedstad Riyadh er kommet med et nyt incitament til at tilskynde unge mænd til at holder op med at ryge - en all-udgifter betalt bryllup.

Hundredvis af mænd har udtrykt interesse i anti-rygning-drev, herunder en ikke-ryger, der var klar til at starte vane bare så han kunne deltage.

Bannere i Riyadh annoncerer kampagnens slogan: "Udsmid vanen er på dig, og ægteskabet er på os."

I store dele af den arabiske verden, de tjener alene bærer omkostningerne ved et bryllup.

Den velgørende Renhedsgrad siger deltagere vil gennemføre en syv-dages kursus for at holder op med at ryge.

'Sexistisk '

Navnet på den Grand Prize vinderen vil blive besluttet i en drage den 6. august. Tyve løbere-up vil få gratis møbler.

De høje udgifter til et bryllup betyder, at arabiske mænd ofte udskyde ægteskabet, indtil de har sparet penge nok til at tage et brud.

Nogle i Saudi-Arabien har kritiseret kampagnen, tyder det måske nedskrive hvad de anser for en hellig union, mens andre kaldes begrebet kønsdiskriminerende.

Men en talsmand for den velgørende sagde Målet var at skabe et røgfrit familie.

"Det faktum, at folk diskuterer kampagne betyder, at vi har opfyldt vores mål om at sprede ordet om det," sagde Salem al-Majdali.

Det er vurderet til omkring en fjerdedel af Saudi-Arabien 's 27,6 millioner indbyggere røg.

fredag den 26. juni 2009

mandag den 15. juni 2009

Vogue redaktoeren tager skridt mod 'stoerrelse nul ' modeller

Den britiske udgave af Vogue magazine er begyndt retouchering fotos af modeller at få dem til at synes større, sin redaktør har afsløret.

søndag den 14. juni 2009

Militaerudgifterne saetter ny rekord

Ved Jørn Madslien
Business reporter, BBC News

Som verden 's rumfarts-og forsvarsindustrien forbereder sig til næste uge ' s Paris luft vise jubilæet, ser det ud til en stor del af fokus er indstillet på at flytte væk fra urolige civile fly beslutningstagere i retning af de selskaber, der gør jagerfly og andet militært isenkram.

Mens civile luftfartsindustrien kæmper med nedsat ordrer fra recessionen ramte flyselskaber, forsvarsindustrien forbliver i uhøflig sundhed.

"Den globale finansielle krise endnu ikke har en indvirkning på store våben selskaber 'indtægter, overskud og ordrebeholdninger," i henhold til den Stockholm-baserede fred institut SIPRI.

Globale militærudgifter steg 4% i 2008 til et rekordstort $ 1.464 mia (£ 914bn) - indtil 45% siden 1999, i henhold til SIPRI Yearbook, som blev offentliggjort i mandags.

Fredsbevarende operationer - der også være til gavn for forsvarsindustrien - steg 11%, med missioner iværksat i kriseområder som Darfur og Den Demokratiske Republik Congo.

"En anden registrering blev indstillet, idet det samlede af international fred operation personale nå 187.586," SIPRI siger.

Vækst i industrien

Top 10 global våben producenter
Boeing $ 30.5bnBAE Systems $ 29.9bnLockheed Martin $ 29.4bnNorthrop Grumman $ 24.6bnGeneral Dynamics $ 21.5bnRaytheon $ 19.5bnEADS (West Europe) $ 13.1bnL-3 Communications $ 11.2bnFinmeccanica $ 9.9bnThales $ 9.4bnSource: SIPRI

Købekraften for fred
Kilde: SIPRI. Alle tal fra 2007.

I alt er de 100 førende våbenproducenter solgt våben værd $ 347bn i løbet af 2007, det seneste år, for hvilken der foreligger pålidelige data er tilgængelige.

Næsten alle selskaber var amerikansk eller europæisk. Ca 61% af den samlede tegnede med 44 amerikanske virksomheder, med 32 vesteuropæiske selskaber tegner sig for yderligere 31%. Andre virksomheder skulle russisk, japansk, israelske og indiske.

"Siden 2002 er værdien af de 100 våbensalg er steget med 37% i reale termer," SIPRI siger. "Den amerikanske formandskab George W Bush ... var en periode på kontinuitet i våbenindustrien. Dette fulgte en periode med konsolidering i 1990'erne og begyndelsen af 2000'erne."

Den amerikanske rumfarts-og forsvarspolitik gigantiske Boeing stadig verden 's største, med våbensalg til $ 30.5bn i løbet af 2007. Den britiske 's BAE Systems rangeret en tæt anden, med våbensalg til $ 29.9bn, mens Lockheed Martin var tredje med $ 29.4bn i salget.

Big spender

Top 10 militære spenders
USA $ 607bnChina $ 84.9bnFrance $ 65.74bnUK $ 65.35bnRussia $ 58.6bnGermany $ 46.87bnJapan $ 46.38bnItaly $ 40.69bnSaudi Arabien $ 38.2bnIndia $ 30.0bnSource: SIPRI. Alle tal fra 2008.

USA er fortsat det største spender, der tegner sig for 58% af det samlede globale forbrug stige i løbet af det seneste årti, selv om Kina og Rusland har reduceret hul.

Begge tredoblet militære udgifter i løbet af det seneste årti, og Rusland "opretholder planer for yderligere stigninger trods alvorlige økonomiske problemer".

Militærudgifterne i Mellemøsten faldt en smule i løbet af 2008, men SIPRI ser dette som et midlertidigt fald. "Mange lande i regionen [er] planlægning store våben køb", SIPRI siger.

En undtagelse var Irak, hvis militære budget steg 133% i løbet af 2008 sammenlignet med 2007. "Irak er stadig stærkt afhængige af den amerikanske for AMS leverancer, med mange ordrer planlagt," SIPRI siger.

Amerikanske militærudgifter tegnede sig for 58% af det samlede globale forbrug stige i løbet af ti år, med ekstra midler, der er afsat til at bekæmpe den "krig mod terror".

Hertil kommer, at krigene i Afghanistan og Irak koste USD 903bn.

"Ideen med den " krigen mod terror 'har tilskyndet mange lande for at se deres problemer gennem et stærkt militariseret linsen, at bruge denne til at retfærdiggøre høje militærudgifter, "siger Sam Perlo-Freeman, chef for de militære udgifter projekt på SIPRI, eller Stockholm International Peace Research Institute.

Trouble forude

Høje militærudgifter kan medføre økonomiske problemer for selv de rigeste nationer, SIPRI insisterer.

"I løbet af otte år formandskabet for George W Bush, USA's militære udgifter steget til det højeste niveau i faste priser siden Anden Verdenskrig," SIPRI siger.

"Denne stigning har bidraget til kraftigt stigende budgetunderskud," årbogen stater, der peger på, hvordan både Irak og Afghanistan konflikter blev finansieret "primært gennem nødsituation supplerende bevillinger uden for den regelmæssige budgetmæssige proces", der finansieres gennem låntagning.

"Arms virksomheder kan blive udsat for faldende efterspørgsel i fremtiden, hvis regeringer skåret militærudgifterne som reaktion på stigende budgetunderskud," SIPRI bemærket.

søndag den 7. juni 2009

Borgerkrig Traebearbejdning

"A hundred rifler rasle som de er simultaneouslycocked og bragt til skulderen. Jeg tog min riffel onthe manden på kerchief, venter. Manden er clearernow, udtømt fra varmen og trek op hill.He ikke brand. Ingen af de mænd frem på os arefiring. Alligevel. "-AJ Hamler borgerkrigen Træbearbejdning

Lige siden jeg læste AJ Hamler's artikel om Joe Karse i Træarbejder Magazine (desværre en afbrydes offentliggørelse), jeg har været på jagt efter bøger med ordentlige billeder af kampagnen møbler og har fundet noget, som indtil nu.

AJ er færdigbearbejdning op hans bog "borgerkrig Træbearbejdning " med en udgivelsesdato i september 1, men du kan preorder det på Amazon.

Bogen er rettet mod amatører til moderat erfarne Træsektoren med nemme projekter, som en 5-bord bænk og beskøjt tremmekasse, at der er godt inden for en nybegynder's rækkevidde. Mindst to projekter er en smule tricky: en officer's falsning lejr stol og en fyr område skrivebord med enkle rammer.
AJ planlægger en mere avanceret bog som en opfølgning på denne ene, som vil omfatte projekter med mere kompleks konstruktion.
AJ brugte omfattende tid forskning og sleuthing, da der er så få billeder og faktiske stykker kampagne møbler. For officer's falsning stol, han har gjort papir og skum bord prototyper for at sikre, at alle dele passer korrekt, fordi anslå størrelser og vinkler fra gamle fotografier var udfordrende.

Han forklarer, hvordan du kan opbygge disse stykker autentisk, og hvad det betyder at være "periode-korrekt " og giver andre muligheder, hvis du er mere et Normite end en follower of St. Roy.

Ud over de projekter, AJ også forklarer forskellene mellem hardcore og mainstream reenactors og dem kaldes "Farbs " - mennesker i perioden antræk, der måtte blive sportslige et armbåndsur og solbriller samtidig taler om en mobiltelefon. Han inkluderer også cool fotos af reenactors og 19. c. soldater.

Jeg har læst et par uddrag og det er en stor bog. Velskrevet • engagerende • borgerkrig træforarbejdende projekter. Hvad mere kan man bede om?

* Alle billeder er fra AJ Hamler's "borgerkrig Træbearbejdning. "

lørdag den 30. maj 2009

I 've komme til at oenske Dem en ulykkelig foedselsdag

Mai skabt et monster Moz drejes 50 (eller fyrre ti, som han udtrykte det) i fredags. Uanset om du tror, at han 'sa lys, der aldrig går ud, en charmerende mand, den sidste af de berømte internationale playboys ... dælen, selvom du tror, at han 's ondt og han skulle dø, rejse et glas til en af de mest indflydelsesrige britiske kunstnere af de seneste tre årtier. Jeg hører til dem, vil benytte lejligheden til yderligere indoctrinate mine børn til herlighed, der er højere end Bomber.

søndag den 24. maj 2009

Somaliske anti-pirat kystvagt bud

Somalia har bedt det internationale samfund til at hjælpe landet med at oprette et nationalt kystvagttjeneste til at hjælpe med at tackle piratkopiering.

Nur Mohamed Mohamoud, for Somalia 's National Security Agency, fortalte en piratvirksomhedsbekæmpende topmøde i Malaysia regering var ivrig efter at tackle pirater.

Han sagde en effektiv kystvagt var også nødvendig for at beskytte fiskerne fra ulovlige udenlandske fiskerbåde og for at forhindre dumping af giftige materialer.

Somalia ønsker udstyr og uddannelse, ikke en fremmed piratvirksomhedsbekæmpende kraft.

Men Somalia 's internationalt anerkendte regering kun kontrollerer små dele af landet, mens islamistiske oprørere holde meget af syd.

I mellemtiden fem formodede pirater er grund til at gå på anklagebænken i Holland efter at være blevet fanget angiveligt forsøger at angribe en hollandsk-flagede fragtskib i januar.

Se kort over, hvordan piratkopiering påvirker regionen og lande i hele verden
"Vi har brug for en effektiv kystvagt for at beskytte vores fiskere fra ulovligt fiskeri, for at forhindre dumping af giftige materialer i vores farvande og kampen shipping piratkopiering," Somalia 's sikkerhed officielle fortalte konference i Kuala Lumpur.

"Vi beder det internationale samfund ... til at forsyne os med udstyr og uddannelse."

Malaysia konference forventes også at drøfte, hvad der skal ske med piraterne, der er fanget, da forskellige lande har forskellige politikker.

Nogle påståede pirater er blevet stillet for en domstol i Frankrig og Kenya, mens en anden er fløjet til USA.

Nogle mistænkte er dog blevet sat fri, og nogle mente, at international lov er uklart om sagen.

Pr. 15. maj, pirater har kapret 29 skibe og taget 472 besætning som gidsler i år, ifølge Den Internationale Maritime Bureau vagthund.

Internationale donorer på en nylig FN-sponsoreret konference lovet mere end $ 250m (£ 165m) i militær og udviklingsbistand til Somalia.

FN-organer vil føre midler, der afsættes til regeringen, som ønsker at opbygge en politistyrke på 10.000, og en særskilt sikkerhed kraft i 6000.

Somalia har været uden en stabil regering siden 1991, og det kaos har tilladt piratkopiering at blomstre.

Udenlandske søværn har været på patrulje i Det Indiske Ocean og Adenbugten at afskrække pirater, men antallet af angreb er fortsat med at stige.

Når først anbringes, kortet 's fokus falder på Somalia, hvor de fleste af de pirater er baseret på. Brug pil-ikonerne for at rulle til venstre i retning af Europa og USA, som både spiller en central rolle i bekæmpelsen af problemet.

Rul til højre for en historie om Filippinerne, der leverer mange af verden 's soefolk.

Du kan zoome ind for at få flere detaljer ved hjælp af "+" eller "-" tegn på den øverste venstre side.

Retur til toppen

fredag den 15. maj 2009

Best Keramisk Garn


Keramiske garn er et af de syntetiske mineralfibre Fibers, populært kendt som mineraluld. De er fremstillet af naturlige eller syntetiske mineraler eller metaloxider. Keramiske garn er kendt for sin høje temperatur resistens over 1000 ° C. Tekstilvarer, der er fremstillet af keramiske fiber garner har fremragende egenskaber let, lav varmeledningsevne og kemiske stabilitet, der kan modstå angreb fra de fleste ætsende stoffer. Den keramiske fiber garn anvendes i høj temperatur forsegling og producerer keramiske fiber tape, tovværk eller stoffer. Den keramiske stoffer er meget udbredt i varmeisolering industrien.

Foretagelse af Keramisk Garn

At gøre keramiske fibre, kemikalier gerne silica opvarmes, indtil de er smeltet, og så de er spundet ind i hår-lignende dele. At gøre keramiske garner, keramiske fibre er kartet med en blanding af organiske fibre for at gøre forgarner. Forgarner er bløde dele af fiber, der er snoet, svækket, og befriet for udenlandske anliggender såsom støv osv. før der konverteres til garn. Så en styrkelse af glas glødetrådens eller ståltråd er introduceret til det. Denne kombination er derefter spundet til at producere keramiske garn. I applikationer, hvor trækstyrke er betydelig, tekstiler fremstillet af et glas glødetrådens styrkes garn kan anvendes op til 550 º C. Tekstiler fremstillet af stål styrket garn kan anvendes op til 1.050 ° C. Når trækstyrke er ikke så vigtigt, garn og tekstiler kan bruges op til 1260 º C.

Industrielle anvendelser af keramiske Garn Fabrics

Keramiske garner og tekstiler er hovedsagelig anvendes til en bred vifte af høj temperatur lukning og isolerende applikationer. Det betyder, at de anvendes i materialer, der kommer i kontakt med høje temperaturer, så for at forebygge eller mindske passage, overførsel eller udslip af varme og elektricitet. Et godt eksempel på denne type produkter er keramiske tæpper. Keramisk fiber reb er også anvendes som varmeisolering materialer og en erstatning for asbest reb. NASA ingeniører havde benyttet keramik for Shuttle fliser, der kunne holde til varmen i reentry. Den Fibers blev brugt til at fylde hullerne mellem orbiter fliser og blev vævet ind i isolering tæpper, varmeskjold og andre beskyttende elementer.

Generelle Anvendelser af Keramisk Garn Fabrics

Bortset fra at blive anvendt i industrier som isoleringsmateriale, keramisk garn er nu også anvendes til varmt vejr mode tøj på grund af dens cool karakter. Men sådanne stoffer har keramiske i meget lav procentdel. For eksempel, en af disse keramiske stoffer består af 95% rayon & 5% keramiske. De holder brugerne kølig og beskytte deres hud mod skadelige UVA og UVB stråler. De er faktisk i stand til at slippe overfladen hud temperatur med mindst 5 grader. På grund af deres bløde Sheen, anti-statisk og afvaskelige kvaliteter, de er efterhånden ved at blive et valg af stof til spædbørn & spædbarn slid. Keramiske garner er også hurtigt ved at blive populære for strikning projekter, fordi de samme egenskaber for at være cool, blød og silkeagtig bortset fra UVA og UVB stråler beskyttende.

http://www.teonline.com/fibers-yarns-threads/ceramic-yarn.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Mineral_wool

Artikel Kilde: http://EzineArticles.com/?expert=Barbie_Thomas

tirsdag den 5. maj 2009

Mælk Information: Skriv en overskrift øverst på siden, har en beslægtet Creative-Commons-licens flickr foto og kvidre tekst kombineret nedenfor. [via mefi projekter]
Resultaterne er undertiden passende-parret, til tider absurde og til tider meget gerne en sublimely meningsløst Successories plakat.
Eksempler:
Dårlig idé.
Chance støder.
Don 't bekymre.
Uh oh.
Don 't banke det ' til du 've prøvet det.

onsdag den 29. april 2009

Dirk van Saene Arkiv

>> Så meget som jeg elsker trompe l'oeil mig mener Dirk Van Saene's arkiv stykker med malede ben og bikini toppe er et skridt for vidt, at minde mig om badeby malet nævn, hvor du stick dit hoved i en skåret ud hul for at finde din krop er en moustachiod søfarende eller en busty blonde i en bikini. Jeg elsker den brogede denim virkning jakke skønt. Disse blev taget i Walter van Beirendonck's vinduer.











lørdag den 25. april 2009

Roche sues Mylan i Hatch-Waxman tilfaelde over Xeloda

Hoffmann-La Roche indgivet retssagen 8 april 2009 i US District Court for District of New Jersey.

mandag den 20. april 2009

Costa Rica # 3 - Inspireret udklip

Hvad gør du, hvis du har en park på skulpturen skjult inde i cypres buske?

Hjælp den ud, selvfølgelig!


Siden 1960'erne, gartner Evangelisto Blanco har været gartner på denne by park i Zarcero. Ingen penge til sten at skære? Få mest muligt ud af din dag på jobbet!
Disse buer er temmelig store og vandrer rundt i dem føles at være i en anden verden.

Vi netop er sket for at køre gennem denne by, og jeg var nødt til at tjekke det ud. Der var et bryllup i værker op ved kirken. Og masser af mennesker, der nyder parken og blomster hele det.
Klik på etiketten "EXC-Costa Rica " nedenfor for at se andre dele af udflugt.

torsdag den 9. april 2009

Hold Fit .. haab!

For nylig havde jeg tænker på at gøre noget for at få egnet til sommer ... men det er gået ud af mit hoved i øjeblikket. Jeg har fanget min søns barbermaskiner hals bug, den slags, som giver dig en skarp smerte, hver gang du ånde gennem munden eller synke. Det hjælper ikke, at det kommer med et hoste også .. hvorfor kan han holde tingene for sig selv! Er han give mig hans lotteri vinder .. nej ... men bakterier ... ja, helt frit. Jeg tror, jeg skal investere i nogle af de disponible ansigt masker og bære dem, når nogen i huset bliver syge .... skræmmende eller hvad!!

Da jeg var barn kan jeg huske den berømte (og han blev derefter) Dr. Kildare, at min mor anvendes til at se på TV. Hun anvendes til at tror, jeg var i sengen, men jeg brugte til at krybe ned og peer gennem halv åbnet døren. Jeg har altid ønsket et af de kirurgiske masker, jeg troede, at jeg ville se så glamourøse i en, ved ikke helt, hvorfor jeg troede, at. Måske det var tanken om at dække over halvdelen af mit ansigt ... det kan kun forbedre tingene. Måske jeg skulle nyde min ungdommelige fantasi og slid en, når bakterierne er Bouncing omkring vores hus ....... jeg kunne se glamourøse (som om) og et godt liv.

Kan du forestille postbudet ansigt hvis jeg mødt ham at ligne jeg var lige ved at fungere? Jeg tror, jeg kan sætte et kamera til god brug derefter, lol. Måske skulle jeg få et sæt af krat for at gå med det .... det virkelig ville være alt for mig! Det kunne også føre til, at folk i hvide frakker besøger mig! Så jeg tror, jeg vil give det en miss ... men jeg kan drømme kan ikke I.

Så jeg er ikke fit ... I'll forlade holde sig i form til et senere tidspunkt! Hvis jeg finder et godt holde fit idé jeg giver dig besked.

Det betyder, at denne weekend vil være en rolig en (gjorde jeg virkelig friste skæbnen og sige det?). Lilly skal bo væk, fordi vi ikke ønsker hende fangstsektoren ubehageligt bugs, plus hendes mor er ved at undersøge for hendes afsluttende eksaminer og bliver syg lige nu, er bestemt ikke på hendes dagsorden. Mind dig det var ikke på mine enten, lol.

Det betyder, jeg kan enten spille catchup som sædvanlig eller resten .... mine penge er på catchup!! Det er ikke, som om jeg kan sove, jeg har nok problemer med at gøre det om natten og slet ikke i dag. Kan du gøre catchup langsomt? Jeg kunne give det en chance.

Før jeg går her's download-linket for en gave ... fra mig til dig. Som jeg er sikker på, at de fleste mennesker vil være enige, hvilket gør buer digitalt er vanskelig .. for at sige det mildt. Jeg ønskede ikke at scanne alle .. jeg ønskede at gøre nogle helt fra bunden. Dette er hvad jeg kom op med. Jeg har stadig brug for at arbejde på den teknik en smule, men ikke forfærdelig ....... Jeg håber!

Du kan hente den buer her

Før jeg går ..... du måske har bemærket et nyt ikon i min sidebjælke nær toppen. Det er for folk til at klikke og stemme til CEN's Loftsisolering i denne måneder Blog Interviewer projektkonkurrencen. Så hvis du kan lide det her .... så give den et klik og læse min samtale og stemme på mig! Du vil ikke få mig som formand eller premierminister ... lover, vil du lige hjælpe mig med at få stemmer. Hvordan er det for afstemning tiggeri, lol!

Tjah, jeg er off til foder Charlie, før han tygges benet off spisesalen stol ... han ser på det, og han tror, det smager godt.! Vær forsigtig og nyde.

Technorati Tags: gratis download, blog intervieweren afstemning, buer, grafisk design, Scrapbooking

lørdag den 4. april 2009

onsdag den 25. marts 2009

Tafas besluttet. Artikel 78 er ude, men ...

Den CAFC fastslået, at USPTO ikke få Chevron respekt af procedurereglerne. naturligvis, hvad der er en procedureregel?

Med analytisk ramme etableret, vi slå til, om den endelige Regler er
materielle og processuelle. Parterne er enige om, at USPTO har myndighed i henhold til
� � 2 (b) (2) at formidle procedureregler. De kraftigt uenig dog til, hvordan
grænsen mellem � � �substantive� � og � � �procedural� � regler bør defineres.


Den CAFC kiggede til JEM sag (JEM bred. Co v. FCC, 22 F.3d 320,
326 (DC CIR. 1994)):

Dermed , Domstolen bemærkede, at en � � �critical
funktionen af de proceduremæssige undtagelse [i afsnit 553 af APA] er, at det dækker agentur
aktioner, der ikke selv ændre rettigheder eller interesser parter, selv om [ de]
kan ændre den måde, hvorpå parterne præsentere sig selv eller deres synspunkter til
agency.� � Id. ved 326 (min fremhævelse) (citationstegn udeladt). Den � � �critical fact� � at
var � � �fatal til JEM� � � s påstand, � � Domstolen har fastslået, var, at � � �hard look� � regler � � �did ikke ændre
de materielle normer, som FCC evaluerer licensansøgninger. � � Id. på 327.
Retten anerkendte, at reglerne kan resultere i tab af materielle rettigheder, men
fandt, at de var alligevel proceduremæssige fordi de ikke � � �foreclose effektivt
lejlighed at gøre one� � � s sag om merits.� � Id. ved 327-28 (citerer Lamoille Valley
RR Co v. Interstate Commerce komma � � n, 711 F.2d 295, 328 (DC CIR. 1983)).
Selvom vi ikke tager sigte på at fastsat en endelig regel til at skelne mellem
indhold og procedure i denne sag, må vi konkludere, at den endelige regler anfægtes i
dette tilfælde er procedurebestemmelser. i det væsentlige, de regulerer timing og materiale, der skal
indsendes med patentansøgninger. Den endelige Reglerne må � � �alter hvorledes
parterne til stede... deres viewpoints� � til USPTO, men de ved ikke, om deres ansigt,
� � �foreclose effektiv opportunity� � til stede patentansøgninger til undersøgelse. JEM, 22
F.3d ved 326, 328.


Det PTO's regler blev fundet af CAFC proceduremæssige, og derfor har ret til at Chevron respekt.
Det Chevron "to skridt" begyndte.

Trin 1: For sådanne bestemmelser, Vi skal først afgøre, � � �whether Kongressen har direkte talt med
den præcise spørgsmål på spørgsmål. Hvis hensigten med Kongressen er klart, det er slutningen af
spørgsmål


Trin 2: � � � [I] f statutten er lydløs eller
tvetydige med hensyn til det specifikke spørgsmål, spørgsmålet for retten, er, om
agency� � � s svar er baseret på en tilladt opførelsen af statute.� �


Henriksen blev nævnt: Derudover byretten citeret
dette court� � � s forgænger for forslagene at � � �there er noget retligt grundlag for fastsættelse af en
vilkårlig grænse for antallet af [fortsat] applikationer, � � id. (citerer I re Henriksen,
399 F.2d 253, 254 (CCPA 1968 )) (ændring af byretten), og at � � OAS
grænse på fortsat ansøgninger er et spørgsmål om politik for Kongressen, � � id. (citerer I
re Hogan, 559 F. 2d 595, 604 n.13 (CCPA 1977)). På baggrund af de USPTO� � � s formodes
� � �inten [t] for at afvise yderligere ansøgninger i næsten alle forhold, � � byretten
konstateret, at Final Artikel 78 fastsat en � � �mechanical rule� � at � � �changes eksisterende lovgivning og
fratager ansøgere af deres værdifulde rettigheder under 35 USC � � 120 til et ubegrænset
antal fortsættelse og videreførelse-in -del ansøgninger som et spørgsmål af right.� � Id. ved
815.


Den begrænsning på antallet af videreførelser ikke fik sidste trin 1 af Chevron to skridt:

Vi er enige med byretten, at de endelige Artikel 78 er i strid med � � 120,
selvom vi stole på smallere grunde.
Den smallere jorden: Således Artikel 78 er ugyldig, fordi den forsøger at tilføje en ekstra requirement� � "at ansøgningen ikke indeholder ændringer, argumenter eller beviser for, at
kunne have været forelagt earlier� �", som er afskærmet i statutten.


Den nederste linje:

Men vi finder, at de endelige Artikel 78 konflikter med 35 USC � � 120 og er dermed ugyldig.
Derfor Vi bekræfte distrikt court� � � s tilskud af kortfattede dom, at Final Artikel 78
er ugyldig, rømme sin tildeling af resum� dom med hensyn til Final Regler 75, 114, og
265, og varetægtsfængsling for yderligere sagen i overensstemmelse med denne udtalelse.


Den udtalelse er opsplittet i et flertal, en concurrence, og en uenighed (ved dommer R�der, afvigende
på alt undtagen beslutningen om Artikel 78 ). Alt i alt var det en god dag for USPTO, idet
de fik en varetægtsfængsle den 3. regler, og en snæver afgørelse om Artikel 78.

tirsdag den 17. marts 2009

Richard Ayers at overv�ge Trinity Mirror's regionale hjemmesider

Trinity Mirror har udpeget Richard Ayers til job af regionale webudgivelse direktør.

onsdag den 11. marts 2009

Forel�ggelser, Crazy Love, Katie, T-shirts, og My Valentine


Jeg vil starte dette indlæg w/a big ole TN" Oh Yeah sista "... To venner fik deres henvisninger i denne uge fra Etiopien og deres døtre er bare fantastiske ... Amy og Kristy Congrats og rose Lord ... Deres døtre er smuk!

Nu til boganmeldelse ... Jeg er stadig ikke helt færdige w/bogen SKØR LOVE af Francis Chan og jeg er bare ikke gjort, fordi jeg er nødt til at lægge bogen ned hver aften, og lad Gud prune mig, mold mig, ændre mig, og åbne øjnene for Hans sti for mit liv ... Det er en fantastisk bog (komme forbi den 1. kapitel), der vil resultere i, at du se Skriften på banen ... Jeg vil faktisk vende tilbage til 3. klasse og vover du at læse den ...

Som altid er der ikke en uge fuldstændig i Oatsvall hus w/en Katie øjeblik ... Frivilligt arbejde for Amazima ministerier mens Katie er tilbage i Uganda er ud over at belønne ... Jeg føler mig velsignet, at Gud vælger mig (og Suzanne) til at komme langs side Katie og være en del af hendes team, hendes familie, hendes ministerium, og hendes hjerte ... Hun er virkelig fører et liv bly ved tro ... Jeg tænker på hende så ofte i løbet af min dag, og spekulerer på, hvordan jeg kan hjælpe mere, hvordan kan jeg gøre en forskel her for hende i Uganda, og at Herren ville fortsætte med at velsigne hendes arbejde der ... Please check out hendes blog , hvis du ikke har, og jeg lover jer vil se Gud i handling gennem denne unge kvinde ... LUFFA DU Katie!

T-shirts ... Du er uden optrappe at hjælpe Oatsvall Familie bringe hjem Abigail og Joseph ... Vi har solgt over 100 af de 244 shirts ... Tak for at sætte mit badge på din blog og tak for walking w/os ... Jeg er ude af MED/xl i øjeblikket, men vil få dem fredag og vil sende dem ud mandag/tirsdag ... Jeg har slidt mine næsten daglige (jeg vask det, så bare rolig) og jeg får nogle gode spørgsmål, og nogle store muligheder for at dele Guds kærlighed til de forældreløse ....


Som Valentinsdag tilgange jeg naturligvis am tænker på min Valentine ... Jeg har haft adskillige mennesker email mig for nylig om deres vilje til at vedtage, men deres mænd ikke vil, og jeg elsker at dele hvordan Scott kun ønskede 1 barn (faktisk sang en sang på hospitalet "One og Done"), og hvordan gennem kraften fra Herren, og nogle fantastiske skridt i tro vi er op til 4 fantastiske unikke børn og gå i retning af engle antal 5 & 6 ... De fleste mennesker vil ikke tro, at omkring Scott, men det er beføjelsen til Herren og en mand, der var villig til at lytte til Fader af universet og det er sådan, det Oatsvall Familie vokser og begynder et nyt arv ... Han taler hele tiden om, hvilket efterlader en arv til vores børn ... Hvilken bedre arv kan du forlader end børn fra alle dele af verden elske Herren og fortælle folk om Jesus ... Det er, hvad vi ønsker ... Krigere og disciple handler dagligt at dele Guds kærlighed og nåde ... Så til min Valentine ... I LOVE er din hustru, mor til dine børn, bedste ven og partner i LIFE !!!!!

onsdag den 25. februar 2009

Obama betyder mindre Drama for Maryland� � � s Budget

Den nyligt bestået føderale stimulus-pakke vil hjælpe Maryland balance sin FY 2010-budgettet med færre program og støtte nedskæringer end oprindeligt foreslået som guvernør. Men som i lige nu, det FY 2011-budgettet forventes at have et underskud på $ 630 mio.

Vi reproducere den sammenfattende dokumenter fra Governor� � � s reviderede budget planen nedenfor:




Et par noter:

1. Forbundsrepublikken dollars frigøre staten penge
Staten anvender netto føderale tilføjelser i beløb på $ 382 millioner i regnskabsåret 2009, $ 435 millioner i regnskabsåret 2010 og $ 392 millioner i regnskabsåret 2011 til sit driftsbudget. Disse omfatter afskrivning antages føderale stimulus på $ 350 millioner i både FY 2010 og FY 2011. Den faktiske føderale midler, viste sig at være meget større end guvernøren oprindeligt antaget. De ekstra føderale penge gør det muligt for staten at undgå fyringer, støtte community colleges og styrke nogle af sine afdelinger (herunder statens politi).

2. Medicaid og uddannelse
Det er de to største anvendelser af føderale ikke-transport penge. Staten modtog øget Medicaid bistand fra $ 420 millioner i regnskabsåret 2009, $ 560 millioner i regnskabsåret 2010 og $ 300 millioner i regnskabsåret 2011. Om uddannelse, staten bruger $ 721 mio føderal bistand til fuldt ud at finansiere Geographic Cost of Education Index, vækst i bredere Thornton uddannelsesudgifterne og vækst i lærere pensionering omkostninger. Dette er en velsignelse til Montgomery, Prince George� � � s og Baltimore City regeringer og er meget skadeligt for Senatets formand Mike Miller� � � s bestræbelser på at passere lærer pensioner ned til amterne.

3. Mere støtte til de amter
Alle amter undtagen Worcester og Somerset vil modtage mere undervisning støtte. Lederne i form af øget bistand vil blive Prince George� � � s ($ 41,5 millioner), Baltimore City ($ 30 millioner), Montgomery ($ 26,8 millioner), Anne Arundel ($ 10 mio) og Baltimore County ($ 9,5 millioner).

Budgettet problemer kan lettes for øjeblikket, men de er næppe løses. Comptroller skyldes at frigive mere indtaegtsoverslagene næste måned. Guvernøren antager indtægter nedskrivning af $ 300 millioner i regnskabsåret 2009 og FY 2010 og $ 200 millioner i regnskabsåret 2011, men de faktiske tab kunne være større. Guvernøren projekter en $ 630 mio underskud i regnskabsåret 2011 og outyear underskud kunne blive forværret af de katastrofale resultater af slots bud. Og amterne har stadig store problemer. Montgomery� � � s $ 26,8 mio uddannelse støtte stigning er rart, men det er stadig står over for en halv milliard dollar underskud .

Jeg er sikker på, at politikerne vil have det rigtig sjovt der beskæftiger sig med næste year� � � s budget problemer, som de kører til genvalg!

lørdag den 24. januar 2009

Hibilly Hare

Det var p?V hele tiden, da jeg var barn.
Du kan l? lyrics her . Karakteriseringen er stort set den samme som i figur.

lørdag den 17. januar 2009

SotD 1-9

sang:

" Nigi Hamba Ngedwa "af Dorothy Masuka fra Hamba Notsokolo

Download 07 Ngi Hamba Ngedwa 1

tesen (n?et billede er mere end foto):

via Ricky>


fredag den 9. januar 2009

Europa var fabelagtig


Vi havde en fantastisk ferie i Holland og England. Vi er glade for at være hjemme, men søger frem til næste gang, vi kan gå tilbage. Mere for at komme, men jeg er nødt til at nap ...

lørdag den 3. januar 2009

Walter Monheit - den ældste Club Kid

Walter Monheit - den ældste Club Kid A retiree, der bor i Bensonhurst med sin kat, ædle Han er kendt for natlig fjollerier gerne danse med sexede unge kvinder i klubberne, og få deres telefonnumre. I en verden præget af status-bevidsthed bundet til unge, fysisk skønhed og velstand, denne ældre mand med beskedne midler er populær og respekteret, og nogle klubindehaverne indrømme ham for free? "mærket af en VIP.